Att ännu ha blomning kvar.

 

Aaaaaah idag kom vi ut!

Inte ut-ut, men vi tog en promenad för att få lite frisk luft efter att ha varit instängda så länge. Och körsbärsblommorna finns ännu kvar! Förra helgen blåste det så mycket att det snöade körsbärsblom och bilen såg ut som den varit med om ett kalas med rosa konfetti och det ligger fortfarande drivor av blomblad på marken som rosa, fluffig snö. Otroligt vackert.

Om jag är trött på familjeisolering? No shit. Men jag var smart nog att beställa en drös små leksaker och pyssel med hemkörning, sen låste jag in alla i ett skåp och har dragit fram en ny liten grej vid kris. Pennor, kritor och papper till exempel, eller en pärlplatta, eller ett modellflygplan till Leo som han kan montera och måla. Perfekt grej; ungarna blev vips uppslukade av det nya och sysselsatte sig kungligt så jag kunde jobba lite till. Och det bästa? Har ännu kvar i skåpet. Klarar mig två dagar till.

Idag är det s o m m a r ute vilket var ljuvligt att mötas av, jag har tvättat alla sängkläder och sanerat allt jag kan komma på. Negativ även på andra testet, tacka gud för det, men vi stannar i isolering våra sju dagar och så är det med det. Snart, snart är det över.

Nu ska jag fixa en sen lunch till pojkarna och tappa upp ett söndagsbad åt båda.

Hoppas ni har sommar ni också, var ni än är.

3 kommentarer till “Att ännu ha blomning kvar.

  1. Vår jänta har varit hemma i snart 18 dagar.. pga covidexplosion på förskolan så fick de personalbrist.
    Visst, första veckan efter besked hade hon fått vara hemma ändå (jag är visserligen arbetslös men hade såklart tid med jobbcoach och anställningsintervju).

    Och ja orken tar ju liksom slut på mig! 😅 hon är aldrig tyst eller stilla. Och vägrar leka själv..

    Men på tisdag ska hon äntligen få busa loss med sina kompisar igen.

    1. Jag förstår det! Att vara hemma är SVINTUFFT oavsett om du arbetar samtidigt eller ej. Håll ut.

  2. Så fint bilder. Låt oss hoppas att pandemin snart är över, så att vi kan få en vardag utan hinder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg