I annonssamarbete med CELLBES

Att ha linne och fladdrigt.

 

Och så var det igen dags att lyfta Cellbes!

Jag var ärligt talad förvånad över hur mycket godbitar det finns att hitta där inne; men det finns. Och som sagt i storlek 34 till 64 och på ett sätt jag tycker om; det är nämligen SAMMA plagg som finns i dessa storlekar och inte nån slags special avdelning där man förväntas vilja på på sig något bara för att man är en storlek 34, 38 eller 64. Heja det.

Här kommer två stycken plagg som är såna där stapelplagg för garderoben i sommar. Och missa inte att Cellbes har mängder av fina erbjudanden på sin sida HÄR. Just nu 198kr för utvalda sommarkläder!

 

 

Först en härlig skjorta i linne, i den perfekta lite blekta gröna. Älskar linne på sommaren; det ser liksom både dressat och casual ut på samma gång. Denna har dessutom små träknappar, och funkar lika fint till jeans som till kjol eller somriga byxor.

Skjortan i linne hittar man HÄR.

 

 

Och så det u l t i m a t a strandplagget!

En strandskjorta i alldeles lagom längd och i tunt tyg så den torkar när man dragit den över en blöt bikini (utan att för den sakens skull uppfattas som genomskinlig när den är på). Det här är ett såntdär plagg jag kan leva i under sommarmånaderna; dra på sig när man lämnar stranden och kan snabbt knytas ihop och bäras till byxor om man vill se mer anständig ut.

Skjortan/klänningen (är det ju nästan?) hittar man HÄR.

Och som sagt; just nu 198kr för utvalda sommarkläder!! Utbudet hittar man HÄR.

Snart, snart är vi där på stranden och värmer oss.

I reklamsamarbete med CELLBES

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha linne och fladdrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *