I annonssamarbete med KAPPAHL

ATT VARA REDO ÄVEN FÖR STRAND.

 

Jag har ju hyllat kay/day innan och som jag älskar denna kollektion från Kappahl!

Fantastiska loungewearplagg i skrynkligt linne eller värmande finstickat – sånt som både ser bra ut och känns bra. Och nu har de även släppt badkläder så jag var ju inte sen att testa. Hittade ett fint, finribbat set i grönt (känns nästan guldigt mer än grönt kanske tycker jag) med obligatorisk hög trösa och så en överdel som sitter stadigt så man kan kasta runt pojkar i vatten utan att något faller ut. Fanns även i en vanlig triangelmodell med knyt fram, men i mitt fall har gravitationen gjort det lite för risky med triangelmodeller. Gud vet vad som sitter kvar annars när man dykt under ytan och kommer upp igen.

Och badkläderna känns som resten av kollektionen; tidlösa. Modeller och färger som inte kommer försvinna på länge. Hur kan någonsin högmidjat och guldigt grönt bli fel?

 

 

Och morgonrocken är Morgonrocken med stort M! L e v e r i den, drar den på mig efter duschen och sen får den vara med på allt. Älskar den mjuka rosa färgen och hur den linneskrynklar sig precis som den ska.

Men iallafall; bikinins underdel hittar man HÄR (finns i fler färger), överdelen HÄR och morgonrocken HÄR.

Och letar du efter vackra hemmaplagg som kommer hålla en evighet i både tyger, färger och modeller och som är fina nog att ha på sig när man går ner till mataffären för att frukosthandla så kolla in kay/day. Du kommer hitta precis vad du söker. Hela kollektionen ser du HÄR.

Själv är jag så hooked man bara kan vara och har redan beställt ett par linnebyxor och en blus att vara sommar i också.

I reklamsamarbete med KAPPAHL, foto: Gela

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “ATT VARA REDO ÄVEN FÖR STRAND.

  1. Måste definitivt spanas in! Men Emma – jag saknar recensionerna över ljusen?! Hann ju inte riktigt med på instagram och är såååå sugen på ljus (när är man inte det?) 😉

  2. Så fina plagg! Hur är bikinin i storlek? Motsvarar tex trosan i S en 36 och samma med toppen?

    1. Njä jag tyckte den var lite större? Jag går alltid upp en storlek i underdelen på bikini (hatar när det sitter åt) och i denna blev det lite för stort. Så jag skulle säga att den ÄR riktig i storlek- men inte jämfört med vad man är van vid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.