Att ha varma kvällar igen.

 

Kvällarna nu, alltså *hjärtemoji*

Får så mycket energi och njuter nåt alldeles otroligt över att inte behöva ha vinterjacka längre. Att ha ork att ta sig ut och äta middag trots att man har jobbat en hel dag, eller att kunna dra på sig en klänning till strandtrassligt hår och ta ett glas vin på en innergård.

Såhär såg jag ut i helgen! I klänning från Adoore, sneakers och hår som precis torkat efter årets första bad i havet.Och inte bara ett bad! Tre stycken blev det, huvud och allt. Då förstår ni! Jag avskyr att bada kallt och om jag tar tre bad betyder det att det var alldeles drägligt i vattnet, och framförallt – alldeles varmt i luften.

 

 

Har tipsat om Möllers innan och gör det igen.

 

Otroligt vacker innergård, och en väldigt rolig meny – skriven helt på skånska.

Maten är kanske inte det bästa jag upplevt men MILJÖN är toppklass, ölen är hemmabryggd och ibland spelar liveband på helgkvällarna. Och alla som sitter där och äter är i sådär härligt blandad ålder som man blir glad av; allt från pensionerade par till unga grabbgäng.

 

 

Så, det får ni göra nästa gång ni är i Ystad! Iallafall om det är vackert väder.

Testa Möllers, om inget annat för att ta ett glas vin/öl, lyssna på livebandet, sjunga med och maxa sommaren.

Så värt.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha varma kvällar igen.

    1. Jag tycker de är små över bröstkorgen (under brösten liksom) så går alltid upp en storlek i Adoore

  1. Helt fantastiskt bilder. Äntligen kan du göra fritidsaktiviteter igen. Nya friheten är så underbar, detta känns äntligen som livet igen. Njuter av sommaren <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.