Att ha snudd på högsommar.

 

Här är så varmt. Och så vackert.

Får nästan panik av tanken på att imorgon måste vi lämna, för jag är inte ALLS klar med Drömmen och definitivt inte klar med värmen. Inte för att Drömmen försvinner för att vi åker hem; mer att jag inte vill ha något avbrott alls. Jag vill ha sommarlov nu, med pojkarna, och leta kopparsnok och ligga i insjön hela dagen och gå i skymningsljus tillbaka från sjön med håret ännu blött efter kvällsdoppet.

Man mår liksom bra av det här.

Igår var det rekordvarmt, insjön är alldeles lagom för att ligga kvar i efter man doppat sig utan att frysa ihjäl, vi badade i timmar sen hem och grillade och sen en runda ner för att meta och sen var det dags att bada igen. Vill maxa tiden, göra allt som går på dagarna vi har. Imorgon måste jag ju tillbaka för att starta arbetsveckan på måndag, men sen när den riktiga semestern kommer kan inget slita mig härifrån. Älskar ju det här stället. Lever upp här. Eller lever ner, snarare – blir lugnare och andas djupare.

Men den här dagen kvar! Sen snart tillbaka igen.

Den här dagen kvar.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha snudd på högsommar.

  1. Oi oi oi Emma 😍🥰 Du kan bära och ni har en superfin figur 🙌 Du ser helt fantastiskt ut.

    Är det inte en lyx när du har din skogsjö i närheten.

    Att älskar också som ni, ögonblick när du kommer ut ur sjön och går genom skogen med våta hår, vilken trevlig kylning 🙂

    pga
    Jag älskar dessa typer av byxor och långa sommarkjolar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.