Att ha gjort sånt vi gillar.

 

Här.

Det här är vägen vi tar ner mot sjön.

Ni har sett den en miljon gånger och så även jag, men jag tröttnar inte. Den är lika vacker gång en miljon en.

 

 

Och detta är vad jag har längtat efter.

En mjuk sjö utan vågor, med vatten man flyter stilla i. Den där extra varma decimetern närmast ytan och det kittlande kalla om man dyker ner mot botten. Långgrunt som tusan, ingen risk att barnen går för djupt; Noah kan flyta sista biten som en kork i sina puffar och vi övar simtag varje dag – armarna så, benen så. Snart har han det. Innan sommaren är slut kommer han kunna simma, det tror jag.

Det har varit tropiskt den helgen som var; 30 grader på kvällen och sovrummet där uppe var stillastående och nästan skälvande av värmen – vi öppnade alla fönster men ingen vid fanns att ge tvärdrag så vi sov utan täcke under myggnätet med kylklampar i händerna för att få svalka. På nedanvåningen gick AC:n och höll det skönt för Haggis, hon är ju den som annars blir påverkad av värmen allra mest. Så hon fick klippas ner, få kalla handdukar över sig och sen ligga och ha det skönt där AC:n blåser som mest.

Och nu är det arbetsvecka igen, men det är okej.

Småland sitter ännu kvar i skinnet.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha gjort sånt vi gillar.

  1. Spelar ingen roll , hur miljon gånger du har fotograferat vägen! Tidslinjen och ögonblicksbilden kommer alltid att vara olika. Jaa jag älskar den här typen av foton. Du har något spektakulärt när du ser skönheten i detaljerna 😉

    Fantastiskt att Noah lära simma Noah, korsa fingrarna 🤞

    Vilken tropisk helg. Vi slog temperaturen med 37 ° och var den hetaste platsen i Europa. Japp en skogsjö som denna är alltid välkommen 🙂 helt fantastiskt plats. Vår skogsjö är djup och har blivit mycket oförutsägbar på grund av djupet .

    Önskar dig ett perfekt flow (arbetsvecka) . Ha det bra 🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.