Att önska glad midsommar!

 

Åh, så blev det midsommar igen!

En av de bästa högtiderna, inte sant? Även om det såklart blir annorlunda i år också mot vad det brukar vara; inga stora firanden eller mycket gäster. Bara vi, lite kallskuret och ost, ett eget litet firande. Blir ju precis lika bra det.

Och jag startar min semester idag! Hela nästa vecka ska jag vara ledig, och jag ska vara ledig PÅ RIKTIGT. Försöka att inte öppna arbetsdatorn en enda gång, försöka på riktigt koppla bort. Särskilt när det bara är en vecka, tror det är extra viktigt då att ge sig själv 100% utrymme att koppla bort. Jag har vanligtvis så svårt för det, finns nog inte en enda dag sen jag blev anställd som jag inte öppnat datorn faktiskt? Så över ett och ett halvt år. Men nu har jag en så stabil produktion och jag har så vansinnigt duktiga medarbetare att jag kan sänka axlarna och vara trygg i att allt kommer fungera utan att jag är där och lägger mig i. En fantastisk känsla.

Men nu hoppas jag att ni får en fin midsommar. Att ni får precis det ni tycker om; nypotatis kanske, eller jordgubbar eller gräddtårta eller vad tusan som helst. Och att värmen är med er, långt in på natten.

Det förtjänar vi, allihop.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att önska glad midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.