I annonssamarbete med @ccs_hudvard

Att vara mjuk.

 

Sommar. Och med sommar kommer bara fötter, iallafall för mig.

Går absolut helst barfota, alternativt i gummistövlar (Småland) eller i sandaler. Vill liksom ge fötterna en chans att leva, de är ju instängda resten av året. Jag minns när man var barn och gick så mycket barfota att man tillslut kunde gå på vad som helst utan att känna det – riktigt på den leveln kommer jag inte längre, men ändå.

Fötterna får vara ute. Leva lite. Och för det behövs det lite omvårdnad.

 

 

CCS har ju de bästa produkterna för fötterna, iallafall enligt mig. Enkla att använda och levererar vad de lovar, och efter att ha hälar som varit instängda i kängor i ett halvår kände jag att det var dags att ge dom lite tender, love and care så de kan vara redo för att vara frisläppta. På våren startar jag med fotbad och filar ner, och på vintern försöker jag ge dom fetare cremer för att på riktigt vårda dom när det är kallt och kargt och innestängt. Fina, mjuka fötter som inte gör ont eller har skav är ju en underbar känsla, och med tanke på hur mycket omsorg jag lägger på huden i övrigt vill jag inte glömma fötterna. De förtjänar samma omhändertagande som mitt ansikte. Trots allt bär de mig, varje dag.

CCS Cracked Heel SOS har jag skrivit om innan och den hjälper verkligen trötta, spruckna hälar att få nytt liv. Funkar dessutom utmärkt på nagelband! Tips. Finns HÄR.

Och nu är det 20% rabatt på hela CCS sortiment hos Apotea! Ingen kod behövs och erbjudandet gäller till och med den 4/7. Så unna dig lite fotlyx, vetja. Hela sortimentet hittar du HÄR.

Ut med fötterna, ge dom lite kärlek. De kommer tacka dig.

I reklamsamarbete med @ccs_hudvard

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att vara mjuk.

  1. Tack, tack för underbara tipsen med fotkräm. Dessa dagar frågade jag mig själv, vad som är bra för torr hud på mina fötter. Jag gillar inte fet kräm med lanolin för mycket 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.