En liten lista om det mesta.

Hittade en lista online så nu kör vi!

HAR DU?

Alkohol i kylen
Ja det har jag. Alltid en flaska Chablis, och en vodka (den senare till Bloody Mary – jag är ju tokig i Bloody Mary).

Något husdjur:
Ja men det här vet ni ju! Tre hundar. Vanligtvis fyra. Hade det inte varit för mannen hade jag haft hela huset fullt av allehanda djur.

Puder på dig:
Absolut inte! Avskyr puder. Eller ja; jag har mineralpuder men det är ett sånt man sprayar en fuktmist på så det smälter in som en foundation. Och så kan jag borsta på ett löst settingpowder om det är något speciellt – men såndär puderdosa med en liten puff? Nope.

Några framtidsplaner:
Nä, har aldrig haft haha. Jag gör det jag trivs med nu så länge jag trivs med det, snen gör jag något annat. Om inte en engelsk trädgård räknas som en framtidsplan?

Gymkort:
Helvete heller. Tränar hemma när jag måste stärka upp för ryggen.

VEM?

Avskyr du:
Avsky är ju ett väldigt starkt ord, och jag har ju som ni vet en Nemesis-lista där bara max tre personer får befinna sig. Just nu är den listan tom. Jag fungerar såhär; antingen ÄLSKAR jag någon eller så är jag ganska likgiltig. För att avsky någon ska det gå hyfsat långt. Orkar inte ödsla energi på sånt där.

Längtar du mest efter:
Att läsa en hel bok på en dag, ostört, eller att få sätta sig i sängen, dra ner rullgardinerna, vara helt ensam och spela Stranded Deep tills jag märker att klockan är på tok för mycket och att jag borde somnat för längesen.

Stör du dig på:
Folk som är konstant missnöjda och gnäller över en situation utan att GÖRA något. Ältare. Jag är en sån fruktansvärd doer att jag blir knäpp av folk som inte förändrar det de kan om de nu är så missnöjda, jag vet att det är en dålig egenskap hos mig och att alla borde få vara på sitt sätt – men folk som tex sitter på ett jobb och klagar för sju år sen sänkte de min lön med 100 kr SJU ÅR SENARE får mig att vilja skrika. Det var sju år sen, Karen! Antingen bestämmer du dig för att du inte kan acceptera att det hände och söker dig vidare, eller så bestämmer du dig för att släppa det och göra ditt bästa så nån vill ge dig 100 spänn igen. Mellantinget existerar inte för mig.

VAD?

Gör du nu:
Jag skriver den här listan, iklädd långkalsonger med kaktusar på och dricker iskall cola.

Gör dig till en bra människa:
Jag är USA om du är i trubbel. Jag är inte den som håller dig i handen och pratar mjukt med dig; men om du är i verkligt trubbel så kan du lita på att jag är där och tar dig ur situationen och tar vilken jävla fight som helst på vägen. Och om jag bryr mig om dig då ÄLSKAR jag dig, innerligt.

Gör dig till en dålig människa:
Många saker. Selektiv med vad jag ger av mig själv, vilket såklart gör att många kan anse att jag verkar ointresserad – men jag som sagt antingen blir väldigt nära någon eller totalt oberörd. Jag är också väldigt snabb i beslut, snabb i agerande, har ett pendlande humör och ett enormt behov att vara ensam. Försvinner ibland (går under jorden liksom) och hämtar energi som ett skadat djur. Man får vara ganska tålmodig som vän eller partner för att palla med det. Negativt på jobbet är väl lite samma sak; fattar snabba beslut vilket kan vara svårt att hänga med i och går under devisen att varför göra något okej om man kan vara BÄST I VÄRLDEN?! Triggas som fasiken av att överprestera.

Vill du arbeta med:
Just nu precis det jag gör. Jag verkligen älskar det jag arbetar med, är SÅ motiverad och sporrad. Kan knappt vänta på att se vad hösten har att erbjuda.

Har du för storlek i skor:
35-37 beroende på modell.

Läser du för bok:
Som sagt; drömmer om att läsa. Har både den nye Ajvide och den nya Keppler och HAR INTE ENS STARTAT PÅ DOM ÄNNU! Tortyr.

Ska du göra nu:
Stänga datorn, ta ett bad, skrubba kroppen, lägga en ansiktsmask, rå om mig själv sådär som det är fint att göra då och då. Bra plan känner jag.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “En liten lista om det mesta.

 1. Kul lista! Känner igen mig i att vara en doer och blir liksom du nästan galen när folk inte tar tag i saker. Tyvärr slutar det ofta med att jag steppar in (hej hej gå på reservkrafterna).

  Hoppas du och dina får en fin sommar!

 2. Hej,

  Ett litet filmtips till dig (om du inte redan sett den); ett jag fått för mig att du skulle gilla.
  Netflix, tre avsnitt, mord, dokumentär, Irland.

  /Teija

 3. ….förlåt, missade att tala om vilken film det gällde; Sophie – a murder in west cork.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *