Att ta en liten vandring då och då.

 

MEN HUR STORA HAR DE INTE BLIVIT?!

Noah (med munskydd i bröstfickan haha) har nog fått sin mammas och pappas ganska lågväxta kroppshydda, men Leo?! Han är ju snart ikapp mig och har helt klart fått min pappas och min brors gener – ett år till så kan han och jag dela skor. Om han nu skulle vilja det. Tveksam i och för sig, men ja. Tippar på att när han är 17 är han huvudet högre än sin mamma.

 

 

Vi rörde oss inte så mycket som sagt; vi var på hotellet och sen gick vi längs den lilla gatan utanför – en sådan bestående av två små mataffärer och nån butik med krimskrams, och det var det. Ingen resa till nåt större eller nån form av utflykt gjorde vi; levde alltså precis så som vi gör hemma – fast där. Plus munskydd då som jag redan berättat; det var en himla massa halande av munskydd, det var enda skillnaden.

(På mig har jag en kjol med draperad överdel från Adoore, och en skjorta från NygårdsAnna om nån undrar. Och håret? Ja, jo, saltvatten har den effekten).

Så ja; det var bökigt som tusan med tester och papper och qr-koder och gud vet allt för att komma iväg men var det värt det? Som tusan. Och jag kände mig som sagt mer trygg den veckan än på en pendling Ystad-Malmö där folk sitter utan munskydd på varandra och verkar ha glömt att det där med att hålla avstånd fortfarande är en grej. Usch. Blir nästan arg nu för tiden och snäser åt folk att backa och man får tycka att jag är en sur gammal kärring då om man vill, men jag VILL verkligen inte riskera något. Inte för min egen del – men för alla andras? Tänk om man gör någon sjuk? Vill inte ens tänka på det.

Men ja; små promenader, inga utflykter mer än så. Och det passade oss perfekt, vi som inte gillar att skumpa runt på allehanda bussar eller guidade turer i vilket fall utan alltid kategoriskt stannar på hotellet 99% av fallen, pandemi eller ej.

Men nu: Malmö, jobb och fräsande åt pendlare.

Ses alldeles strax igen!

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ta en liten vandring då och då.

  1. Tack för att vi fick se lite bilder från resan. Det var ju detta jag önskade 🙂 . Det var fint att se!

  2. Superfin bilder <3 Det är bra hur ni gjorde det. En promenad på en annan plats kan verkligen vara så bra för själen.

    Ledsen att höra Emma, att vissa människor inte längre är disciplinerade. Jag kan förstå ditt obehag.

    Håll dig frisk och vara en förebild för dem som har glömt att viruset fortfarande finns där <3

  3. Kan inte låta bli att skratta lite. När du blir äldre, om du har fint hår som jag, ser håret ut så hela tiden och då består letandet i att hitta något som får håret att se normalt ut och inte som en stor rishög.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.