Att ha lite mer semesterbilder.

 

Tänkte jag skulle visa lite semesterbilder ett tag – nu är vi ju tillbaka men det finns mängder av bilder i datorn, och kanske vill någon drömma sig bort en liten stund?

Det här är utsikten vi hade från vår ena balkong. Vi valde ett rum med en bottenvåning och en balkong, och så fanns det en trappa upp till en takterass som hade ett loungeområde med en egen solbädd och sen det absolut bästa enligt killarna: en jacuzzi!

Ingen uppvärmd jäkel då alltså, det var ju tokvarmt som det var, men den höll behagliga 24-nånting grader och där kunde man sitta på kvällarna under segelduken och bubbla och läsa en bok och låta kroppen slappna av.

 

 

Japp; däri låg jag och flöt och läste Vänligheten och drack en öl och hade det så gott man bara kan ha det – särskilt när man var trött på solen och ville ha skugga och lite svalka och tystnad. Pojkarna spenderade också största delen av kvällarna i den där; på med cyklop och i med allehanda fidgetspinners sen plaskade de i timmar – eftersom barn av någon konstig anledning aldrig verkar tröttna på att vara i vatten?! Herregud, de badade KONSTANT från ca 08 till 20. En annan gav ju upp runt lunch och hängde mest i skuggan efter det och jäste på takterassen en timme eller två, men sen var man komplett godnatt och satte sig gärna i hotellsängen och njöt av AC och fortsatte att läsa.

Just det där med en egen plats att bada kändes som en fin grej den här gången; ville man undvika folk totalt gick det alldeles utmärkt tack vare det (nu var det inte mycket gäster alls på hotellet, fylldes på ganska mycket dagen innan vi reste hem, men ändå).

Och sådär spenderades alltså kvällar på Mallorca.

Man kunde ju haft det otroligt mycket sämre, om man säger så.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha lite mer semesterbilder.

  1. Tack, det ser underbart ut. Vi har pratat om att tillbringa en jul där. Gillar när det är 20-25 grader inte för varmt. Gärna fler bilder…….Tack på förhand (snälla)
    Välkommen hem!
    /Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.