I annonssamarbete med CELLBES

Att ha det mjukt och bekvämt under.

 

Det finns underkläder och så finns det underkläder – iallafall i min värld.

Den ena kategorin är ”nu jäklar vill jag vara uppklädd”; ni vet dom som är otroligt vackra men absolut inte särskilt bekväma och som kan has på i max sisådär tre, fyra timmar (och väl egentligen inte är gjorda för att användas till vardags) och så finns det vardagsunderkläderna – de som fortfarande är fina men framförallt så sköna att man har noll behov av att kasta av sig dom det första man gör när man kommer hem. Bygellösa bh:ar till exempel är en sån sak, och trosor som inte skär in. Det första jag gör om jag haft en ”vanlig” bh med bygel är att ta av den direkt när jag kommer hem, men på helger är det så skönt att ha något mjukt nog att sova i och som inte skär eller sitter åt eller är obekvämt. Tyckte det var livet med amningsbh:ar när barnen var små; de var alltid mjuka i bomull och noll bygel och höll ömmande bröst mjukt på nätterna. Mmmmm.

Och jag hittade precis ett sånt set på Cellbes! Ja, inte amningsbh då, men samma känsla av att ha absolut ingen bh på sig fastän man har, som går att sova i, som man inte vill kasta av sig och som man inte går och drar i under dagen. Och så till det Den Perfekta Trosmodellen – som ni vet i mitt tycke är högmidjade och utan string.

 

 

Så letar du efter lång-söndag-underkläder, något mjukt och bekvämt och liksom omhuldande, så kolla in bh:n HÄR och trosorna HÄR. Fint med den breda spetsen på sidorna av trosorna med tycker jag, och att en del av rumpan täcks så man inte behöver ha halva kalaset ute.

Och i vanlig ordning så finns allt i en stor bredd av storlekar – bh:n tex går upp i kupa E och 125 i bredd, och trosan finns från storlek 34 till 64 (det är jag faktiskt riktigt glad för gällande Cellbes; det är samma plagg oavsett om du har 34 eller 42 eller 64 – det är liksom inte ”jaha så du har över 46, då kan du inte ha den här klänningen utan bör kika på den här specialkollektionen tycker vi” – sånt gör mig bara förbannad).

Men iallafall.

Just nu har Cellbes massor av nyheter inom månadens kategorier (kika under ”produkter” så hittar du) så in och kika HÄR. Kanske hittar du något mjukt att vila i, du också.

 

I reklamsamarbete med CELLBES

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha det mjukt och bekvämt under.

  1. Fina underkläder. Kanske något jag borde testa, jag använder fortfarande amnings bh för att det är så skönt, slutade amma dottern för 5 år sedan.

  2. Så superflot reklam och kampanj! Älskar presentationen av underkläder som du gjorde. Helt fantastiskt jobb Emma 👍👏 Superfint bilder <3

  3. Se där, riktigt fina underkläder! Själv har jag inga problem med byglar, men är det minsta spets på vingen/sidan så går det bort. Konstmaterial, som det ofta är, blir vasst och otäckt mot mitt stackars hull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.