Att sikta på Köpenhamn igen.

 

Tadaaa!

Lite bilder från sovrummet denna tisdag! Jag springer runt och kollar väderappen och försöker packa – åker till Köpenhamn imorgon igen och jobbar där tills fredag, så försöker ta reda på om jag kommer dö av värmeslag eller om jag bör packa tjock tröja. Nu för tiden vet man ju inte riktigt. Igår var det 29 grader ute sent på kvällen och vad man än gjorde kändes man klibbig, så tack och lov för fläktar och AC alltså. Särskilt när man jobbar och inte kan spendera dagen på stranden.

Annars?

Annars är Ystad så fullt av folk att man kan tro att det är Malmöfestivalen?! Helt freaking galet är det – jag kunde inte ens hitta en parkering idag när jag skulle in utan fick vända tillbaka igen. Det är folk i massvis på gågatan, jag fattar ingenting. Fantastiskt skönt för den lokala handeln såklart men det där med avstånd och sådär har tydligen gått rakt ut genom fönstret för just nu är det folkfest på Ystads gator och ingenting kan stoppa den. (Också extra märkligt när man själv bor här; kan inte för mitt liv begripa varför SÅ många människor vill spendera sin semester just här? Visst stranden är vacker men då är ju Helsingborg lite trevligare i min åsikt? Jaja).

Så Ja; bilder från sovrummet, full folkfest i Ystad och Köpenhamn coming up. Knasig vecka blir det – men rolig! Så nu ska jag fortsätta packandet och sen ta en jäkligt kall dusch 🙂

Ta hand om er så länge <3

8 kommentarer till “Att sikta på Köpenhamn igen.

  1. Bor i Helsingborg, här är det också galet mycket turister. Håller med om att avstånd och respekt verkar ha försvunnit helt. Tror nog att myndigheterna borde väntat med lättnader tills efter semestern. Man blir ju nästan rädd att behöva komma tillbaka till jobb och många kanske har smitta med sig.

  2. Vacker utsikt från ditt sovrum. Hoppas du hittade perfekta sommar kläder. Det är så trångt överallt dessa dagar, vi har mycket turister också. Ha en trevlig vecka. Ta hand om dig också <3

  3. Vi hade folkfest (massa turister) vecka 29 i vår lilla stad, glömda var både masker och avstånd. Och nu, surprise, surprise, långa köer och trafikkaos till drop in-testet!
    Verkligen inget nytt under solen…

  4. Blir bara så stressad av folksamlingar och trängsel… överfulla parkeringar vid stränderna och folk som inte visar hänsyn. Är det hemskt av mig att lite längta till hösten och lite lugnare med turister på tex Österlen… bra för krogbranschen dock att besökarna återvänt.

  5. Vi var i Sverige första gången på 2 år förra veckan och blev alldeles förvirrade av trängsel och inga masker osv. Det var lite som Covid inte fanns. Vi var på västkusten. Men iallafall vi hade vaccinerats x 2 ggr men var bara inte vana vid att inte ha mask på oss. Min man var super glad (fransman) och jag bar i chock! Haha. Men vi testade oss när vi kom hem och vi var friska. Hurra! Det var kul att se Sverige igen, och vi var i Danmark 2 nätter med. 😂 Finland till vintern hoppas vi.

  6. Tänkte på dig när jag var i Ystad, har inte tittat in här på många år. Min nya man lurade in mig i en smyckesaffär i Ystad och friade, han som inte skulle gifta sig igen 😀 så det är tydligen något med Ystad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg