Att ha startat nestingperioden igen.

 

Ett säkert kort att det börjar bli säsongsskifte?

NESTINGHYSTERIN!

Jag får den varje år; så snart man börjar bara ana en uns av höst i luften går jag in i inredningsläget och vill börja hamstra mjuka, varma, tröstande, kramande saker. Det är liksom mitt sätt att överleva en höst och en vinter; att se till att hemmet är så omhändertagande som möjligt så att när man kommer hem från kylan och regnet och slasket och mörkret ska det vara som att få en kram. Det ska vara varmt och dofta gott och vara mjukt och inget som stör på nåt vis.

Så jag har redan startat. Hittade snäckformade sammaetskuddar till Noah som jag vet han kommer älska och som ser ljuvligt sköna ut att sitta mot, gjorde en imponerande beställning av doftpinnar (så det doftar alltid utan att man behöver tända ljus) och har ett sug efter lampor med mjukt ljus, fluffiga plädar, konstiga karaffer (som aldrig kommer användas men som är vackra och därför fyller ett annat syfte) och så såklart: sköna sängkläder! Sängen är ju där man samlas liksom, den måste vara fluffig och len och inbjudande. Tror fortfarande mitt livs bästa köp var Carpe Diem-sängen, och så allt dun från Duxiana. Så många år senare är de fortfarande i toppskick och håller mig varm och mjuk. Så en stor investering då – men jag menar sängen har nu hängt med sen 2005 typ och kuddarna och täckena måste ju vara 5 år iallafall? Så ändå värt. SÅ värt.

Så – låt nestingen börja! När hösten kliver in ska jag vara redo.

Bring it on bara.

 

5 kommentarer till “Att ha startat nestingperioden igen.

  1. Åh ja, du har så rätt. Hemmet måste vara mysigt, särskilt under den mörka årstiden 🥰 Underbart bild <3

  2. Känner du så varje höst, att du måste köpa nya inredningsprylar för att trivas? Hur tänker du kring jordens resurser och klimatförändringarna? En del av dessa beror på vår höga konsumtion, har jag förstått.

  3. Så mycket igenkänning i denna känsla nu i augusti. Du har alltid varit så bra på att formulera dina känslor. Skulle gärna ta inspiration av vilka doftpinnar som är dina favoriter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg