Att fortfarande gå för samma.

 

Japp; jag kör fortfarande på eucalyptus och nejlikor när det vankas snittblommor.

Hade liljor ett tag som standard men nä, det hamnar ändå tillbaka till den här kombinationen. Dels för att det är vackert, men främst för att en sånhär bukett står ju sig i en jäkla evighet? Inget tvådagarsfint här inte, utan vi pratar veckor. Och då börjar det bli lönt för mig. Köper oftast typ monsterablad och sånt också; för de står i en månad minst bara man byter vatten och så har man nåt som förgyller hemmet så länge fast med minimal insats.

Så det är ett lifehack. Det och robotdammsugare (herregud skulle inte kunna leva utan nu – bara sätta igång den när jag sitter och jobbar så vips har den dammsugit allt medan jag har fått annat gjort, kan inte bli bättre).

Och yes, jag är fortfarande i nestingläge men har tack och lov inte skaffat fler kaniner ännu, allt rullar på och det är AUGUSTI vilket innebär en hög chans för att den bästa sommartiden startar n u.

Fy satan vad jag är redo för mer sommar, vänner. Är INTE klar redan.

1 kommentar till “Att fortfarande gå för samma.

  1. Så håller vi solen stadigt i händerna och hoppas att sommaren ska stanna lite längre. Älskar din bukett 💐 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg