Att kika in hos Leo.

 

Åh, vad jag älskar detta rummet!

Det ser fortfarande prick likadant ut tror jag? Bara bytt plats på en matta eftersom den andra ”inte gick att rulla på” med hans gamingstol, annars är allt som det brukar vara. Tapeten, bröstpanelen, den mjuka färgen, sänghimlen jag gjorde av gardiner och två rundstavar, julstjärnan som hängt kvar eftersom den är så fin att man inte vill att den ska ner och man kan ju låtsas att det bara är en stjärna och inte alls har med jul att göra om man nu vill. Hans sänglampor är så himla kul också?! Två gamla skomojänger man har för att skapa läderskor som det är draget el i och nu fungerar som lampa. Precis sånt jag tycker om; lite knasigt och udda.

Detta rum är ju ENORMT dock och Leos önskan inför nästa boende är att inte ha ett så stort rum haha. Kan ju tycka att det är fräsigt med ett jätterum men tror att om han var tonåring hade det varit något annat; men att vara 9 och ha all denna yta känns såklart aningen överflödigt – och det är himla skönt att han själv uttrycker en önskan om ett mindre rum för att lyckas trolla fram ett till i samma storlek hade väl varit snudd på omöjligt 😉

Men! Nu ska jag jobba, sen ut i trädgården och kapa mer grenar åt kaninerna för atat undvika att de ger sig på lösöre här hemma.

Ha världens finaste dag, vänner!

Är alldeles strax tillbaka igen.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att kika in hos Leo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.