Att ha bokat Prag!

 

Ja okej, nu är det ju lite tid kvar till min födelsedag – men skit i det!

Jag ÄLSKAR ju födelsedagar och jag älskar att fira saker, och coronapasset är färdigt så nu är det bannemig bokat en födelsedagshelg i Prag! Avfärd på torsdagen där i oktober och hem på söndagen, och det känns fantastiskt att kunna göra en bokning. Favorithotell, favoritstad (ja Paris finns ju såklart men inget oktober-resemål för mig – på hösten slår Prag allt) och jag kan knappt vänta på att få strosa på gator, köpa knasig konst och hitta små restauranger som serverar allt utom tjeckisk mat (eftersom tjeckisk mat nog förkroppsligar allt jag avskyr i matväg). En torsdag till söndag i Praaaaag!

Som. Jag. Har. Längtat.

Annars? Annars är jag vansinnigt trött på regnet, jobbar som en idiot, försöker vänja mig vid mörkret, vi letar boende som detektiver nästan och vinthundarna vägrar höst och vänder i dörren när man ska ut. Men nästa helg blir det Drömmen – jag ska fota för Bagaren&Kocken men passar på att ta en extra dag ledigt så det även finns gott om tid för fiske, leta svamp och koppla av, elda i kaminen och njuta tystnad.

Fina saker på väg med andra ord! Prag, Småland, sommarfest med jobbet, objektsletning och höstfeelis.

Det blir bra det här.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha bokat Prag!

  1. Den gyllene stad Prag visar sin fantastiskt sida under hösten. Det är härligt att höra att du bokar Prag. Bästa födelsedagspresent EVER. Vilken vacker bilder<3

  2. Hej Emma, har du tips på bra hotell i Prag? Jag har bara varit där en gång, men vill gärna tillbaka nu i höst. Tack 🙂

  3. Åhh blev så sugen själv nu, tack för tips på hotell! Kan du tipsa om nåt mer att se och göra? Vore ju perfekt att ge mannen en weekend till Prag, han fyller 40 i november, Vad får vi inte missa?!! =)

  4. Låter härligt! Håller med om maten, var på en jobbweekend i Prag med kollegor. Då hade vår chef bokat en massa ”härliga” inhemska restauranger för att vi skulle få uppleva kulturen. Njaeee, tur det fanns snabbmatsstället att fylla på med under kvällen. När jag reser till en stor stad då är en del av själva njutningen god mat och dryck 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.