Att ha sommarfest på gång!

 

Oh idag är det s o m m a r f e s t!

Senast vi hade en fest sådär var ju julfesten när jag precis börjat, alltså 2 år sen typ. Sen kom ju Corona och vi hann med en sista gemensam fredagsbar och sen dog det ut – sommarfesten julfesten ställdes in såklart. Men NU! Nu är Köpenhamn öppet igen, inga restriktioner, alla är fullvaccinerade och framtiden ligger mer öppen än den gjort på länge.

Så nu, för första gången på två år, ska vi som vill få samlas. Åka båt, dansa, skratta, se varandra. Det är ju hela företaget när det är sånt här; mitt folk har jag ju sett nästan dagligen men de andra har jag inte sett på en evighet – och jag tror att många b e h ö v e r det här. Få känna att man är en del av något igen, inte vara avskärmad.

Det. Ska. Bli. Så. Fint.

Annars planerar jag mest att jobba i helgen, snitta om några hortensior, lägga en inpackning i ett hår som är som svinto (hej årtidsskifte), tända minst ett doftljus och vara beredd att tända varenda lampa ungefär två timmar tidigare än man varit van med nu ett tag (dte blir ju tokmörkt redan vid åtta?!) och lägga mig i badet. Och boka massage! Har hittat en lokal massör som även gör hembesök så nu jävlar tror jag att jag ska slå till på en gång i veckan. Förstå vad skönt?! Att en gång i veckan ha någon som kommer hem, knådar ömma muskler och får igång cirkulationen. Bättre än att ha någon som kommer och städar till och med. Om ni frågar mig.

Hösten har börjat! Låt oss göra det bästa av den.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha sommarfest på gång!

  1. Where is your friend Nicole with the injured arm? She has not been seen or mentioned for a long time. Is she fine?

  2. Finfina mysbrallor 😍 Har du kanske redan talat om var de kommer ifrån? Vill gärna veta! Hoppas ni hade riktigt roligt i Köpenhamn 🥳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *