Att ha höst-kittat pojkarna!

 

Jag vet att en del av er uppskattar att få tips på pojkkläder och sådär, ni som har grabbar i ungefär samma ålder, och igår var jag ute och handlade skor och jackor och annat som behövs. Det blev ju höst PÅ EN GÅNG?! Jag var inte alls med, från en dag till en annan gick det från 18 grader och halvsvettigt till 8 grader och spöregn, och deras garderob var inte heller med så det var dags att fylla på. Sneakers går ICKE längre och nån höstjacka fanns inte kvar som inte växt ur.

Men iallafall; tänker vi startar med skor!

 

 

Jag gick till Footwear här i Ystad och köpte de här höstkängorna från Kavat till Leo.

Kavat gör grymma skor, en av de bästa enligt mig. Och med dragkedja i sidan så de behöver inte håla på att knyta och ha sig.

 

 

Och så ett par Superfit (också favvomärke) till Leo. Regntäta sneakers – whats not to like?

 

 

Och så ett par klassiska Timberlands till Noah!

Han har även beställt ett par kängor till på nätet plus ett par Rubberducks för vintern (svinbra vinterskor, han har haft deras varje år sen han var typ två) så nu borde de vara redo för det mesta. Och så ja; varsitt par Kavat regnstövlar med foder så de inte fryser.

Jag handlar ju 99% av deras kläder på Zara, men just jackor och skor lägger jag lite extra på om jag kan för det är så viktigt för mig att det är varmt, bekvämt och torrt. Och det har inte blivit så dyrt i längden, för även om jag köpt en Parajumper åt Leo ett år så har jag köpt en storlek större så han kan ha den två säsonger – och sen är den trots det i så bra skick att Noah kan ha den i två säsonger efter; så visst det är en stor investering en gång, men som sen används i fyra år. Så det blir ändå värt på något sätt. Skor kan de tyvärr inte ärva av varann (dels för jag hört att det inte är bra eftersom fötterna är byggda olika) men främst för att Leo går så satans snett att hans håller inte så länge trots bra inlägg, så där är det också värt att investera i en sko som hjälper att hålla hans fötter stabila och raka.

Men ja – detta blev höstens dojor!

Hoppas det ska bli finemang för båda.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha höst-kittat pojkarna!

  1. Jag tycker också att man ska speciellt tänka på fötter och köpa bra skor, det bästa man har råd till. Då menar jag inte bara lyx märken för att göra andra avundsjuka utan märken som gör fötterna och kroppen glad och varm. 😂

  2. Jag skulle vilja bli barn igen, då kunnat jag köpa dessa skor. Se väldigt bekväm och varm ut. Tack för tipset 🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *