I annonssamarbete med KAPPAHL

Att göra sig klar för vargavinter.

 

Jag har sagt det förr; det är SÅ viktigt för mig att pojkarna är varma och torra under vintern.

Nu bor vi ju i Skåne vilket ger oss två möjligheter varje år; antingen blir det en skånsk vinter (med iskallt spöregn i sidled och en vind som gör att det isar långt in i ryggraden) eller en vargavinter som snöar in oss och gör så mycket drivor att plogbilarna får arbeta dygnet runt. Det är liksom antingen eller. Och oavsett vilket vill jag att barnen är rustade.

Så varför inte redan nu kitta Noah med en vinteroverall? Gud vet när vintern kommer i år, med tanke på att hösten klev över tröskeln på en dag. Och nu är han redo; i en fantastisk klarröd vinteroverall från Kappahls sortiment Kaxs; den är både vind- och vattentät såklart så oavsett vad vi får i år kommer han vara både varm och torr.

Overallen hittar man HÄR och med koden EMMA20 har ni 20% på hela Kaxs sortiment online till och med den 5 oktober.

 

 

Kaxs overall har dessutom blivit utmärkt som ”bäst i test-vinnare” 2020 TEST: Bästa Vinteroverallen för Barn och det kan jag förstå. För det priset får man en riktigt fin, funktionell overall med reflexer, smarta fickor, band att sätta under stövlarna – och framförallt ett TÅLIGT vinterplagg (tåligt nog att vada i havet med om någon nu undrar). Overallen finns ju i olika färger men Noah valde röd, och till det en härlig mössa som går ner över öronen och är sådär mjuk och gosig inuti. Vill ha själv.

Overallen hittar man alltså HÄR, mössan hittar man HÄR och hela sortimentet från Kaxs finner man HÄR.

Och kom ihåg! Koden EMMA20 ger 20% på allt från Kaxs till och med 5 oktober; och det finns mer än bara overaller! Det finns vinterjackor, skalplagg, underställ och allt annat man kan tänkas behöva nu när kylan står och knackar på.

Här är vi iallafall redo <3

I reklamsamarbete med KAPPAHL

 

1 kommentar till “Att göra sig klar för vargavinter.

  1. Vilka härliga höstkläder för pojkarna . Håller med dig, varma kläder är viktigt . Noah är en absolut gullig . Stunning, han gör också yoga och den berömda omm 👌 Var lite förvirrad, du har en ny vinthund! Ser ut som tant! Tusen tack för superbra annons ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg