I annonssamarbete med KAPPAHL

Att ha sånt att mysa runt i.

 

Alltså.

De fortsätter att leverera; kay/day. Kappahls egna kollektion med kläder man helt enkelt inte vill ta av sig; kläder för mjuka lata dagar när man vill hålla sig omhändertagen och varm. Jag har ju samarbetat med Kappahl ett tag nu och varje gång jag ser kay/day i ett mail så blir jag så sjukt taggad för jag v e t att det kommer något bra. Alla mina absoluta hålla-sig-mjuk-och-bekväm-kläder är just därifrån – sånt jag drar på mig direkt när jag kommer hem från jobbet eller har på mig från det jag vaknar tills det jag går och lägger mig på helgerna.

Och den här gången?

Merinoull! Livets grej.

 

 

Jag har alltid minst ett set marinoull inför vintern (även till pojkarna) för det finns inget som är så tunt och samtidigt värmer så bra – jag hatar att frysa och merino fixar biffen. Hos kay/day hittade jag detta blekt aprikosrosa setet som kommer bli min kompanjon lång tid framöver – tröjan hittar man HÄR och byxorna HÄR (finns fler färger). Gjord i 100% merinocertifierad ull (alltså framtagen med ansvar) och har inte lämnat min kropp mer än nödvändigt sen jag hämtade ut det på Kappahl här i Ystad.

Så oavsett om du behöver ett underställ för skidåkningen, hundpromenaderna, vintern eller bara vill hålla dig mjuk i höst/vinter – kolla in kay/day HÄR.

Finns mycket vackert, i fantastiska färger, och som inte skaver eller kliar eller sitter åt nånstans.

Så återigen; heja kay/day! Vill ha en sak av allt de har, tack.

I reklamsamArbete med KAPPAHL

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha sånt att mysa runt i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *