Att ladda för evenemang!

 

Ah; hortensia!

Älskar den här tiden i blomväg eftersom alla mina favoritblommor finns – såna som jag bara behöver köpa en gång i månaden för att de sen håller sig i tre veckor utan problem. Eucalyptus som ni vet, nejlikor – och så hortensia. Just nu kan man ju få tag i de där riktigt murriga, dova, vackra färgerna också, så man kan trycka ner en fyra fem stycken i en bullig vas och sen njuta av att de är lika vackra halvtorkade som de var när man köpte dom. Har så himla svårt för blommor som dör på tre dagar (rosor till exempel; jag är ingen man köper rosor till), tycker det är ett sånt slöseri. Men blad håller ju en halv evighet, likaså vissa typer av blommor. Hittade dovt röda blommor som jag inte vet vad de heter i Malmö för över en och en halv månad sen och de står bannemig fortfarande som solitärer utan att ha skiftat det minsta (ser ut som ett vaxat näckrosblad i formen nästan? med en stor pistill i mitten? Vet ni vilka jag menar då?). DET känns rimligt. Rosor som faller itu på nån dag? Nej.

Och ja; ny höstkappa och nya stövlar! Kappan är från &otherstories och stövlarna från Canada Snow (bästa enligt mig) från Footwear här i Ystad; de är nån slags perfekt hybrid av gummistövel och vinterstövel nästan – funkar precis lika bra i regnväder som de gör när det börjar bli kallare eftersom de är fodrade. När det blir SVINKALLT skiftar jag dock till mina helfodrade Canada Snow från förra året – de håller ju i flera år de där curlingversionerna.

Idag ska vi till Malmö och se Rythm of The Dance som ni vet, och jag är sjukt taggad. Vet inte om jag orkar släpa med mig jättekameran, men ska försöka fota med mobilen iallafall så kan ni hänga med på ett hörn. Känns nästan overkligt att få gå på evenemang igen? Det var två år sen sist och jag kan inte riktigt fatta att man nu får igen, kändes jätteskumt att ens kunna köpa biljetter?

Så; nu tas det söndag med irländsk touch här. Vad ska ni göra?

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ladda för evenemang!

  1. Blomman låter som rosenkalla?
    Jag tycker det är så synd att jag inte har något som blommar ute så här års, som hortensia, höstanemon eller annat. Kanske dags att plantera!

  2. Vacker din nya klänning, jag gillar höstfärger väldigt mycket. Eukalyptus är så vackert. Använd eukalyptus som eterisk olja, är utmärkt för huvudvärk.

    Rythm of The Dance är den nya versionen av Riverdance. Jag besöket evenemang i Irland 1995. Showen och artisterna var stunning , minnen som du aldrig kommer att glömma.

    Ha kul ikväll.

    Helt superskön huvudbild på er båda två <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *