Att avsluta en helg!

 

Och så blev det söndagskväll.

Var denna vecka tog vägen, det har jag ingen aning om? Varit full rulle på jobbet med intervjuer (och forum i Malmö så man kunde inte riktigt ta sig fram), en tokförkyld Noah, omväxlande sol och spöregn, en aningen förkyld jag och så ja; vanesaken. Man måste VÄNJA sig med höst. Så är det bara.

Jag har tittat på två säsonger av The Circle jag missat (perfekt ”vill bara titta på något”-serie som man inte behöver hänga med riktigt i), börjat snegla på rödvinet istället för det vita (hösttecken), planerat in så att det kan bli Småland nästa helg och tagit en hel del bad för nu fryser jag och jag är världens mest lättfrusna människa + hatar att frysa. Inte den bästa kombon.

Idag blev det hemmabrunch med amerikanska pannkakor, hallon och lönnsirap för det känns som en bra söndagsgrej att göra, tvätten är vikt och instoppad i garderober så lite duktig känner man sig trots allt och robotdammsugaren får jobba med resten. SÅ duktig känner jag mig inte sugen på att vara att jag skulle starta en normal dammsugare idag. Jag har köpt en såndär skitfräsig robotliknande ansiktsmask från Dr Gross med rött och blått ljus i som jag fått för mig är svinbra (ja jag gick på hypen) så den ska på ikväll med så mycket rött ljus det bara går, så ska vi se vad den kan bidra med. Den ligger just nu och laddas och jag sneglar på den varje gång jag går förbi och undrar om den inte är klar snart så jag kan lysa fejset i höstskick; otålig som en treåring.

Men ja; ville mest titta in och säga HEJ och dela söndagskänslan med er alla.

Hoppas ni fått en chans att varva ner under helgen, ni också.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att avsluta en helg!

  1. Ja det är verkligen höst nu, märker det på huden så jag måste ta till lite mer krämer inser jag. En sån där mask har jag provat en gång, med rött ljus. Vet dock inte vad den skulle vara bra för och jag kände inte direkt någon skillnad. Fast jag testade ju bara en gång så det kanske är därför.

    Vilka fina blommor du har köpt! Härlig färg!

    Hoppas att Noah kryar på sig och att ni andra slipper förkylningen. Här har både äldste och mannen varit hemma pga förkylning. Håller tummarna för att jag inte har blivit smittad.
    Ha en fin söndagskväll och en bra vecka!

  2. Vi vill ju se när du använder masken, var tvungen att googla och jag kan tänka mig att man ser ut som om man platsar i en skräckis när man har den på sig 🙂
    Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *