Att ha varit runt.

 

Hööööst. Vad passar då bättre än ett besök på Skånes Djurpark?

Allt sånt här var ju en mindre evighet sen känns det som, Skånes Djurpark har vi ju besökt en gång när allt började lättna men man kan inte får för mycket Skånes Djurpark, och när man inte är i Småland får man ju iallafall en liten dos av skog och natur bara genom att vandra runt. Så det var dags!

 

 

Glada pojkar, fallande höstlov och klappvänliga getter!

Som ni vet är detta min absoluta favoritgrej där; get- och fårklappningen. Jag behöver inte så mycket mer; släpp in mig i en hage med getter som vill bli kliade och sen är jag nöjd. Hade kunnat pröjsa inträde bara för det faktiskt (nu finns där ju en hel del annat att kika på men just saying – allt man kan klappa är min grej).

 

 

KOLLA. DETTA. FEJS!

 

 

OCH DETTA!

 

 

Vi gjorde det vanliga;

åkte traktorbanan, karvade pumpa, kikade på kaniner, klappade vad man fick klappa, spanade höns och svor över duggregn. Det regnar ju varje dag nu så kanske borde man vant sig men jag har inte fattat det ännu så jag tillåter mig att svära förvånat i ca 2 veckor till. SEN ska jag vara höst. Lovar.

 

 

Naturen <3

Tur att Småland väntar nästa helg. Behöver skog och fiske känner jag.

Det är ju så vackert just nu.

 

 

Och björnarna!

Det minns killarna från sist; hur björnen satt i sin lilla pool som en människa rakt upp och ner och chillade och käkade ett äpple. Den här gången var det inte poolväder, men gick bra ändå.

 

 

Detta är också en höjdpunkt!

Älskar att man kommer så n ä r a. Fatta att där står det en älg och mumsar på bara en armlängds avstånd. Man hinner inspektera ordentligt; hur roliga fötter de har och så kloka ögon.

 

 

Och renarna <3

 

 

Och så hade vi några timmar av fallande höstlöv, vackra djur, lassokastning, skog, frisk luft och en yttepytte chans till regn. En perfekt grej att göra när man vill komma ut lite, eller känner att man behöver klappa en get eller två.

Rekommenderas, som alltid, av oss alla.

 

 

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha varit runt.

  1. Vilken underbart bilder . Djurparker är en upplevelse för hela familjen. Glada pojkarna , perfekt höstlov 👌
    Ser ut som att du haft en helt fantastiskt dag. Ja, kärleken till getter finns fortfarande <3 Jag vill inte heller sakna vår . Ha en bra vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.