I annonssamarbete med KAPPAHL

Att höra ihop <3

 

Vi hör ihop, han och jag.

Och med Kappahls nya kollektion av Mini Me hör vi ihop även visuellt som ni kan se; matchar utan att tokmatcha. Älskar den här mjukt bruna tonen på kläder, passar så fint med till exempel senapsgult, och är inte så ömtåligt om man ser till vad barnen faktiskt gör i sina kläder, heh. Noah kan ha en outfit cirka en dag innan den behöver tvättas, så ni vet ju vad jag menar med ”mindre ömtålig”.

 

 

Detta älskade lilla fejs <3

Och att jag fortfarande kan bära honom! En kollega slängde ur sig världens hemskaste citat för nån vecka sen som fortfarande sitter kvar i mig; ”en dag sätts du ner som barn och lyfts sen inte upp igen”.

Och det stämmer ju, på ett sätt. En dag blir de för tunga för att lyfta helt fysiskt, jag kan ju till exempel inte lyfta Leo längre? Och jag minns inte sista gången jag bar honom.

Men å andra sidan så kommer jag aldrig sluta lyfta mina barn på alla andra sätt det bara går när de blir för stora för att lyfta upp i själva famnen; jag vill lyfta dom mentalt, emotionellt, trygghetsmässigt.

Så nej.

Ingen av dom blir någonsin för stora för att bäras. Man får bara bära på andra sätt.

 

 

Och vi är ganska fina, visst? I vårt bruna, matchande, mjuka.

Noahs sweatshirt hittar man HÄR, leggings med borstad mjuk insida HÄR. Och jag valde en t-shirt som jag tog i en storlek större för att kunna knyta (rullar hellre upp ärmarna och knyter så det sker något med tischan än att ha den i min vanliga storlek) som finns HÄR, och till det en svepande skir tyllkjol som man hittar HÄR. Hela utbudet av Mini me hittar man HÄR – finns många kombinationer att välja på.

Så nu, för dagar när vi vill höra ihop lite extra, kan vi göra det.

Han och jag.

I reklamsamarbete med KAPPAHL

7 kommentarer till “Att höra ihop <3

  1. Un si joli moment de complicité et d’amour… Merci pour ces jolies photos.
    Such a lovely moment of complicity and love. . . Thank you for those lovely pictures.

  2. Jag skulle gärna vilja köpa lite nya myskläder. Men jag får sån klimatångest nuförtiden så jag lever i mina 10 år gamla mjukisar tills det verkligen inte går att undvika nytt längre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg