Att ha en pangbukett!

 

 

Okej; är vansinnigt nöjd med den här kombinationen! Blomsterpigan kan minsann.

Såg på Insta att de fått in dahlior från Blomsterbonden så jag pep in direkt efter jobbet och föll pladask för färgen ihop med den dova färgen på hortensia. Nån slags orange-röd-aprikos färg på dahlian? Ljuvlig.

Så denna färgbomb (som det ändå blev lite) får pigga upp det faktum att storm och ösregn invaderat Ystad och det smattrar mot fönstret så man kan tro att någon försöker ta sig in. Min trötthet har blivit så mycket bättre; jag var inom apoteket och hittade en blandning vitaminer i en och samma kapsel som jag tänkte skulle funka fint – och nog är det skillnad. Inte för att man kan säga hundra att det har med vitaminerna att göra, kan ju också bara vara av sig själv, men jag vaknar mycket lättare på morgonen och är inte lika utmattad. Så heja det! Då kan man ta mer spöregn bättre, tänker jag.

Och snart är det ju ledigt i vilket fall – nästa vecka smäller det! Praaaaag och födelsedag och konstjakt och glögg och höstkappa och vantar och mössa och lite champagne; det är ungefär vad jag hoppas på. Och sen följer ju höstlovet där vi har en idé men som jag inte vet om den går att genomföra förrän nästa vecka, så vi får stilla oss lite. Men buketten här ovan får väl vara starten på min födelsedagsvecka (om man nu räknar vecka i 7-dagars-period och adderar en dag) och ett löfte om vackert väder, mängder av steg på kullersten och mycket skratt för slutet av nästa vecka. Det kan man ju vara värd. Om exakt 7 dagar avgår resan.

Viva la bukett!

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha en pangbukett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.