I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att skapa hårstyrka – inifrån.

 

Jag har sagt det förr;

jag tror att man kan ha världens bästa schampoo och balsam och nattcremer och serum; men om man fattas inifrån vad som behövs för hud och hår och naglar så kommer det bara hjälpa till en viss del. Ibland behöver kroppen tillskott för att ge extra skjuts; rosenrot för energi till exempel, eller selen, biotin och zink för håret, huden och naglarna.

Silicea är Sveriges mest sålda näringstillskott, och jag fattar varför. En tablett om dagen ger just selen, biotin och zink så man täcket hud, hår och naglar i ett. I mitt fall är Silicea något jag tar för att minska håravfall; jag tappar så otroligt mycket hår i perioder och detta jämnar ut den puckeln för mig så det inte känns som om jag går runt och strösslar hår som konfetti omkring mig.

Just nu har Apotek Hjärtat en kampanj på Silicea, och med koden EMMA5 får ni 5% extra rabatt utöver det som redan är avdraget (20% just nu, så extra 5% på det med koden)! Ett perfekt tillfälle att testa antingen 60- eller 90-dagarsförpackningen och se om man upplever någon skillnad.

 

 

Så vad får man i sin dagliga kapsel då?

Silicea innehåller hög koncentration kisel samt zink, selen och biotin. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar, selen bidrar till att bibehålla normala naglar och normalt hår och biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud. Alla Siliceas produkter är 100% veganska och tycker man att kapslarna är lite i största laget kan man dela dom och strö innehållet över maten eller i sin favoritdricka (jag har vant mig vid storleken nu). En tablett om dagen räcker som sagt och i mitt fall tyckte jag att jag upplevde en skillnad efter ca tre veckor, men det är såklart individuellt.

Och som sagt; nu har Apotek Hjärtat  kampanj på Silicea, och med koden EMMA5 får ni 5% extra rabatt utöver det som redan är avdraget (20% just nu, så extra 5% på det med koden)! Hela utbudet (Silicea har en hel del produkter) hittar man HÄR.

Så; vill du ge en extra skjuts till hår, hud och naglar för vintern eller se om Silicea kan göra något med hur mycket hår du tappar; passa på! Koden är giltig till och med den 1/11.

Rusta det som rustas kan, känner jag.

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *