att vara bara nån dag från födelsedag!

 

Ooooh nu är det nära!

Alldeles alldeles snart fyller jag år, och jag vaknar upp till 41 i Prag av alla ställen. Nyp mig, känner jag. Det var nog den bästa födelsedagspresent man kunde tänka sig ändå? Förra året blev det ju en väska (vansinnigt bra födelsedagspresent, används varje dag) och 41 är inte lika maffigt som 40 såklart men tycker ändå att upplevelser är sånt som också bärs med varje dag. Och är man ute i god tid (två månader innan) kan man hitta resa och hotell utan att det är för blodigt, och eftersom jag varit i Prag så många gånger nu känns det extra fint att veta att man återvänder till ett hotell och en stad man tycker om och känner sig van med. Jag tycker om att hitta när jag åker nånstans, att inte virra runt så mycket utan veta vilka restauranger jag gillar, vilket hotell, var gatorna leder.

Är en vanemänniska så sätt.

Kameran ska med (och respiratormaskerna, det ska man ha där) såklart så jag hoppas kunna bjuda på bilder av ett höstsoligt Prag senare, om det nu inte blir otur och spöregn i tre dagar, och jag är taggad. Det enda jag önskar mig är ett glas skumpa kanske, väl på plats, och då kan det regna bäst tusan det vill.

Men om man bortser från att resa, vad kan man önska sig när man fyller år? Jag går ju alltid på de klassiska sakerna, både till mig själv och vänner; som en korg full med sheetmasks, nån rolig hudvårdsprodukt, en sminkpalett jag vet de önskat sig eller en primer man vet de aldrig skulle unnat sig själva. Just korgar som man stoppar ner många mindre saker i är kul tycker jag; kan vara sheetmask som sagt, choklad, varma strumpor, en bra tidning, ett balsam och så vidare – anpassat efter personen som får den.

FÖDELSEDAGAR!

Låt oss fira dom alla.

5 kommentarer till “att vara bara nån dag från födelsedag!

  1. Grattis i förskott! Trevlig resa!

    Tänker att om jag skulle vilja få något och även ge bort skulle det nog vara tid. En kaffe på ett enkelt kondis, en tur på museum, se en film ihop. För mer ting utöver det du skrivit, Elle Decoration Country, ett läppstift, nagellack, rengöringskit till kameran, hörlurar, doftljus, blommor – sånt som det ej som sagt inte riktigt får plats till i Vardagen.

  2. Tänk vad det kan vara olika, jag firar inte ens min födelsedag. Skulle bli grymt irriterad om någon skulle få för sig att uppvakta mig. Men önskar dig en lyckad Prag resa och att det blir så där njutigt som du hoppas på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg