I annonssamarbete med KAPPAHL

Att kunna mixa och matcha.

 

Ja, kay/day igen.

Hur skulle jag inte?

Jag har fallit handlöst för kay/day; jag vill ha varje plagg. Det är liksom loungewear när den är som bäst; det är mjukt och bekvämt och varmt för vintern och svalt för sommaren – men samtidigt är alla färger så mjuka och blekta att man kan kombinera sina gamla favoriter med nya utan problem. Stickade leggingsen med linnemorgonrocken, de gråa mjukisbyxorna med en dovt lavendelrosa topp – och så vidare.

Plaggen från i vår och i somras hänger ännu med, används dagligen – det första jag byter om till när jag kommer hem, och det enda jag går i på helgen. Och nu kompletterat med ett nytt set.

 

 

Hur fint?!

Setet är som sagt, enligt mig, dovt lavendelrosa med lite ton åt beige  – och det är ljuvligt. Topp med luva och magficka, byxor med muddar och snöre. Tröjan hittar du HÄR och byxorna HÄR.

Om du ännu missat Kappahls kay/day så tycker jag du ska kika in HÄR och falla handlöst; för det är det man gör. Man blir kär, startar en relation och är fast.

Vi kilar stadigt kay/day och jag nu för tiden.

Det känns fint.

I reklamsamarbete med KAPPAHL

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att kunna mixa och matcha.

  1. ….vilken fantastiskt bilder på underbara fritidskläder. Att älskar stickade tröjor och byxor. Tusen, tusen, tack igen för underbart tips och presentationer <3

  2. åh damn it > fel glasögon.
    Att ser bara att det här är en annan produkt som på Ins. Älskar fortfarande kläderna 😉 Ursäkta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *