Att bada.

 

Kom på att jag hade ju fler bilder från Guldsmeden och höstlovet i Köpenhamn.

Detta var alltså första hotellet vi bodde på; med poooool. Jag vet att det tydligen står på deras sida att barn under 12 år inte är välkomna, men det läste jag inte och när man bokar går det utmärkt att välja ålder på barnen utan att det protesterar. Väl på plats var det inte en själ som sa något och där fanns en hel del barn i 6-årsåldern och uppåt. Det enda var att mellan 08-10 och 20-22 fick inte barn vara i poolen.

Och det kan man ju leva med.

 

 

Ja men ni ser ju.

Som att befinna sig i Thailand, typ. Fast det bara är i Köpenhamn.

Och poolen var varm (viktigt!) så till och med jag kunde bada, jag som absolut inte fryser i onödan. Det värsta jag vet är kalla pooler, men den här höll lite över kroppstemperatur så det var som en riktigt uppvärmd en, nästan som de där små versionerna man har på spa. Så där kunde man ligga och plaska och sippa drinkar från poolbaren och känna sig riktigt semesterledig och varm trots att det var full höst utanför.

Och sen bytte vi hotell, och nästa var lika bra. Mer om det kommer! Nu ska jag ta torsdag med intervjuer, utbildning och möten.

Ses snart igen <3

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att bada.

 1. Denna lätthet att simma och dyka <3 så magisk stället. Jag känner hotellet själv, att för mig var vattnet till varmt för min reumatism. Men hey håller med dig. En av vackraste badplats i Köpenhamn och inte långt från tågstationen. Allt lättillgängligt. Ha kul med möten, intervju och utbildning.

  Igår hade jag massor av möten och podcaster.

 2. Exakt det, tänk att för en gångs skull som vuxen kunna NJUTA AV EN POOL och sippa på drink utan simhallsvolymskänsla. Men nej, tydligen inte där heller då, fast det var något så ovanligt som ett hotell för vuxna med större barn? Eller man får passa på innan klockan 10 på morgonen då, så nice, man tackar.

  1. Men jisses, vilken sur kommentar. Tycker du bilderna förmedlar simhall med massor av barn?
   Mina barn hade säkert jublat över lyxen över att få bada nästan ensamma i en sådan pool, men nog hade du kunnat unna mina barn ett jubel, när du sippade på din drink, om du vetat att de inte varit utomlands sen 2018? Man tackar.

   1. Jag kan nog hålla med lite ändå, antingen är det ett hotell för barn eller inte … Inte för att jag inte unnar någon att bada utan mer om jag har betalt x antal pengar för ett barnfritt hotell så är det vad jag förväntar mig.. Inte svårare än så 🙂

    1. Jag förstår allas sidor. Men en sak med mina pojkar är att de ALDRIG skulle ha en sån pool som en lekplats; eftersom jag själv inte är tokglad för skrikande, tjoande barn som skvätter vatten och gör bomben (även om jag har egna barn) så är de liksom uppväxta med att hålla sig stilla när man bör vara stilla; och den här typen av ställe är ett sånt tillfälle.

     Nu var poolen tom som ni kan se, men hade någon vuxen varit där skulle mina barn inte gjort mer besvär än en annan vuxen. Inget dykande från kanten, inget hojtande, inget lianåkande över poolkanten 🙂 Det gjorde de inte ens när den var tom. För mig är det viktigt att ”här är ett ställe man kan gå bananas” (typ Jump och Lekland) och ”här är ett ställe vi håller oss lugna” (restauranger, gemensamma pooler mm).

     Så barn i en pool behöver inte automatiskt betyda kaos. Inte mer än andra vuxna skulle skapa kaos. Och i detta fall var jag helt okej med att låta pojkarna vara i eftersom det var a) folktomt och b) de vet skillnaden på ett lekland och det här.

     1. Menade absolut inte mot dig <3 Och håller med, det finns verkligen vuxna som kan bete sig betydligt värre än barn … eller hundar haha …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *