I annonssamarbete med CELLBES

Att vara varm men klädd.

 

Sommar i all ära men en sak som trots allt är bra med hösten är alla stickade klänningar och kjolar man äntligen kan ta fram!

Jag älskar stickade plagg som inte vanligtvis är stickade (kjolar, klänningar, jumpsuits ni vet) för man kan få ha kvar det där roliga man förknippar med plagget – fast även långt efter säsongen man bar det i har försvunnit. Så nu kanske jag inte kan ha mina allra fladdrigaste klänningar – men jag kan byta till stickad pennkjol istället. Det, en schysst topp, ett par strumpbyxor och en halsduk så är man good to go.

 

 

 

Den här tröjan från Cellbes är så himla fin tycker jag – i mjukt dimgrön och med knut fram.

Den finns HÄR.

 

 

 

Och kjolen i mjuk, stretchig kvalitet hittar man HÄR.

Båda plaggen finns i 34-64 i vanlig ordning (ni vet vi det här laget att det är min starkaste usp med Cellbes; att ingen ska behöva ha nån jäkla ”specialavdelning” utan att alla plagg finns i ett så stort storleksspann utan att bli annorlunda i färg eller modell) och jag skulle säga att kjolen var normal i storlek, dock superstretchig, medan toppen var rymlig.

Och missa inte att Cellbes just nu har upp till 70% på kläder på deras hemsida (gäller även på outletprodukter) fram till och med den 28/11! Perfekt tillfälle att fynda med andra ord.

Hela utbudet hittar du HÄR.

reklam för CELLBES

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att vara varm men klädd.

  1. jag älskar stickade plagg som inte ska vara stickade. Stickade tröjor är jag inte alls lika kär i som stickade kjolar och klänningar. Jag håller också med om att ingen ska behöva en specialavdelning där allting dessutom bara går i svart, grå och beige (inte ens vitt oftast!????). Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.