I annonssamarbete med CELLBES

Att vara redo för jul!

 

 

Snaaaart är det jul!

Och redan nu är det säkert mindre julbord, glöggträffar och annat som man vill klä sig lite juligt på utan att det kanske blir alldeles för högtidligt eller pyntat? Jag har gärna rött på julen, men behöver inte ha en festlig jultröja med blinkande lampor i eller så – bara färgen i sig blir tillräckligt jul om ni förstår vad jag menar.

Jag hittade en perfekt, klassisk outfit på Cellbes som är alldeles precis lagom för mig! En sån som jag kan ha på julmiddagen och vara bekväm i, eller på julafton för den delen.

 

 

 

Den p e r f e k t röda blusen hittar du HÄR och de klassiska, marinblå kostymbyxorna (så sjukt bekväma ska ni veta) HÄR.

Och som alltid finns plaggen i storlek 34-64; ingen skillnad görs här vilket jag tycker är det bästa med Cellbes. Avskyr när människor får selekterat utbud efter storlek, som om man bara vill ha på sig en viss typ av kläder om man har en storlek 36 eller en storlek 64? Ofattbart. Men hos Cellbes finns iallafall deras egna plagg i ett stort spann, utan att selektera.

Och nu har de dessutom en massa fina kläder för just jul! Utbudet som heter ”julfest” kan du se HÄR, och hela Cellbes fina utbud HÄR.

Kanske hittar du detta årets juloutfit nu?

Reklam för CELLBES

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.