Att ha granen klädd och redo!

 

Hahaha japp!

Där under finns det en gran. Jag tog praktiskt taget allt vi äger och har och kastade det på granen i år – det kändes liksom som om det fanns nån gång det var läge att go nuts så är det väl ändå nu? Andra coronajulen för tusan, då får granen vara precis hur kul och knasig som helst. Det behövs.

Det mesta är ju gamla kulor ni sett sen innan; men två stycken är nya för i år! De stora guld-röda som nästan ser ut som svirlande bakelser? De hittade jag på Tivoli. Och så pingvinerna är också nya; de fanns i presentshoppen på Den Blå Planeten. Så ja; danska influenser i årets gran och det kan den ju vara värd tycker jag, nu när den ändå huggits ner och släpats in och ska få stå modell i några veckor. Alla julgranskulor som gick att hitta i kartonger mixades alltså hej vilt med nyförvärv och det är kulor från början av tvåtusentalet tills nu – varje år hittar jag ju nån ny och så byggs det på. När pojkarna flyttar hemifrån kommer de vara grankittade iallafall. Om de nu vill.

Men ja; årets smällkaramell till gran!

Den gör mig glad 🙂

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att ha granen klädd och redo!

 1. Så fin gran! Men har ni flyttat? Jag har av olika skäl inte läst bloggar på länge så har tyvärr inte hängt med. Har dock över tid läst din blogg i många år. Vem fotar dig, förresten? Snygg som attan, är du!

  1. Ja huset såldes för nån månad sen 🙂
   Vem som fotar beror på vad det är och när. Kan inte familjen är det jag själv med utlösare, Micke (fotografen) eller en vän som är med 🙂

 2. Tycker om dina granar men i år, ÄLSKAR den bara är SÅ perfekt!!!!
  Då vi i år inte kommer att ha gran så kommer jag att gå in och titta många gånger på din gran!
  God Jul på dig/Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.