Att ha gjort Malmö i mellandagar!

 

Jullov och jullediga barn – så vad gör man?

Jag är ju inte jätteglad för att besöka det mest folktäta just nu, jag vill kunna dra mig undan om det är för mycket människor, men barnen ska rastas och då är Malmö ett bra alternativ. Särskilt om man åker tidigt och på själva nyårsafton – då tenderar folk att vara hemma. Och Malmö har ju varje år alltid något för barnen, de är duktiga på det där, och nu var det dags att besöka Vinterspelen – ett stort tält fullt med gaming och där man bokar biljett (kostnadsfritt) så de kan ha koll på att inte för många släpps in.

Jag såg ut såhär ja.

 

 

Så man kan ju göra vinterspelen sen ta en nyårslunch bestående av fisksoppa och n j u t a av den.

Mmmm.

 

Och sen avsluta med att köpa en hel cheesecake från Pronto att ta med hem och festa på till nyårskvällen. Det är, utan tvekan, VÄRLDENS godaste cheesecake så är ni i Malmö missa för guds skull inte den.

Och så spenderades en mellandag i storstaden, utan trängsel och folk och stress.

Alldeles lagom, med andra ord.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha gjort Malmö i mellandagar!

  1. Blinka, Blinka, > en kort hälsning mitt i natten. Hej Enma, jag älskar ditt senaste inlägg + bilder, du ser toppen ut. Din aktiviteter är supertrevlig. Visst är det en svårt tid, men okej, du gör det bästa vi alla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.