Att ha tre julklappar!

 

Det har efterfrågats ett inlägg om mina julklappar och VILKA julklappar jag fått!

Inte klokt alls, faktiskt.

Jag fick så himla många finurliga, roliga, omtänksamma och vackra saker som jag inte alls hade förväntat mig. Har inte fotat alla men vi kan se tre av dom tänkte jag?

 

 

Vad ger man till en hudvårdsnörd som har det mesta?

Jo; en Foreo Luna! Och ja; jag fick också en egen ångmaskin från Dennis Gross hahaha vilket är extra knasigt, men nu fokuserar vi på Foreo tycker jag. Jag har bara haft den lilla miniversionen innan och har nu tagit mig an den här sen julafton med stor entusiasm. Jag har väl inte riktigt fattat vad den ska vara bra för om jag ska vara ärlig? Mer än att den rengör såklart. Men om jag förstått det rätt så hjälper den till att exfoliera och det kan man ju förstå eftersom den liksom vibrerar. Känns väldigt skön att använda dock, och jag känner mig ren-ren efter användning på ett annat sätt än när man bara kör med händerna.

Så kul och otippad julklapp!

 

 

Ett par gröna Busnel-handskar <3

Vem vill inte ha det, liksom? Jag är ju glad för lite färg med, så ett par gröna satt perfekt. Så himla fina.

Och sen,

håll

i

er

nu

 

 

LIVETS KAPPA FRÅN MALENE BIRGER!!!!

Döööör.

Har ni någonsin sett något så vackert?! Jag älskar Malenes kappor, de sitter alltid väldigt bra på mig om jag bara tar rätt storlek, och den här såg jag på deras Instagram långt innan den släpptes; men bara sådär i bakgrunden ni vet? När de egentligen visade upp en väska tror jag? Men jag sket fullkomligt i väskan; jag ville veta vad det var för något FANTASTISKT modellen hade på sig och googlade sen tre dagar som en jäkla galning utan att hitta något. Tack och lov var det fler som frågade och i en kommentar skrev BMB ut namnet på kappan och då kunde jag hitta den som ”coming soon” och satte bevakning direkt. Sen släpptes den och ja, jag tyckte att den var lite för dyr – särskilt eftersom den inte kändes varm nog att ha nu utan mer en tidig vår/sen sommar/tidig höst-kappa och då kändes det för långt bort på nåt vis? Så jag släppte den tanken, men så dök den bannemig upp där i ett paket på julafton och jag höll på att tuppa av. Så nu är den min, och vi ska ha så mycket roligt ihop <3

Men ja; det var tre superduper-klappar, det! Som sagt; inte klokt.

Måste haft livets snällaste år tror jag, för att förtjäna det där.

 

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha tre julklappar!

 1. Vilka julklappar alltså 🙂 Blir så nyfiken på om någon har så bra koll på vad du vill ha? Jag hade liksom fått hinta ihjäl min stackars man för en sådan kappa och gärna även skicka artikelnummer och storlek haha 🙂

  1. Hahaha det var inte helt intuitivt 😂 jag såklart pekade när jag hittade den och sa oooooh och pratade om den i några dagar 😂 Helt utan att man sagt ngt skulle nog inte gå i kläder iallafall

 2. Den är väldigt, vääääldigt läcker den där kappan, men fattar att du tvekade. Något sådant skulle inte många unna sig själv. Inte jag heller. 125 hundralappar är möe pengar 😆
  Försöker tänka att jag lägger riktiga sedlar på bordet framför mig när jag handlar, så det inte bara blir siffror. Svårt att greppa hur mycket 12500 kronor verkligen är. Ibland behövs det flera bord för att få plats med visualiseringen 😁

 3. Det var en minst sagt givmild person som gav dig kappan. Mannen?
  Jag skulle njuta om jag fick en sån kappa, GRATTIS!

 4. Jag tycker att gröna handskar ser supersnygg ut. Man måste ta hand om dem så att de inte blir spröd. Jag gillar att använda färglöst skokräm. (när det är äkta läder) 🙂

  Superfint presenter <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.