I annonssamarbete med CELLBES

Att ha vårnyheter inne.

 

 

Vad sägs om ett par mjuka, sköna byxor (med såndär hög midja man kan vika ner om man vill, ni vet) och ett klassisk t-shirt?

Skönt hemma, att stretcha ut sig i eller bara kasta en kavaj ovanpå och sätta på sig ett par schyssta skor, så är man redo för jobb också. Det är de bästa basplaggen tycker jag; såna man kan gå från soffan till kontoret i.

Just nu har Cellbes mängder av fina basplagg under nyheter, i storlek från 34-64 som resten av deras sortiment. Och med koden EL15 får ni 15% på hela Cellbes sortiment (ordinarie priser) till och med den 3/2!

 

 

 

Byxorna med hög midja man kan vika ner hittar man HÄR och t-shirt som kommer i tvåpack (svart + vit) HÄR. Jag tycker att de var normala i storlek, som Cellbes generellt är, kanske att byxorna kändes lite rymliga men det är nog också för att de är så mjuka och sköna i resåren. Och som sagt; båda plaggen finns i storlek 34-64 utan att vara andra modeller eller skärningar. Samma plagg, oavsett kropp. Precis som det ska vara.

Och kom ihåg!

Koden EL15 får ni 15% på hela Cellbes sortiment (ordinarie priser) till och med den 3/2!!

Koden gäller till och med den 3/2. Nyheter hittar du HÄR och hela utbudet HÄR.

Kanske hittar du vårens favoritplagg just här?

Reklam CELLBES?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg