Att se lite ljus!

 

Äntligen börjar jag må bättre!

Ungefär tre veckor tog det men nu känns det som det börjar räta upp sig och energin börjar komma tillbaka. Phu. Man fattar inte hur trött man egentligen varit så länge förrän energin just börjar komma tillbaka och man finner sig själv orka med sånt man bara inte pallat; som att vika tvätt eller vilja ta en promenad.

Så det blir perfekt med en sista arbetsdag för veckan idag och sen ta en helg som förhoppningsvis innebär mer liv i kroppen – särskilt nu när morgonsolen är alldeles glödande in genom fönsterna och man bara vill ut! Pojkarna slutar skolan tidigt på fredagar så tänkte man kunde baka när de kommer hem, båda två har blivit så himla intresserade av matlagning och bakning så försöker ge dom utrymmet så ofta det bara går, och vem gillar inte nybakat? Särskilt efter en dag när man haft prov om inkomstskatt och mervärdesskatt (alltså att man redan startat med skatt i så låg årskurs?), då tänker jag att lite kolhydrater behövs.

Men jag är tillbaka! Runt 70% av mig själv iallafall.

Så. Himla. Skönt.

5 kommentarer till “Att se lite ljus!

  1. Härligt att du mår så mycket bättre! Känslan när kroppen orkar att ta itu med saker och det flyter på lättare. På bilden har du en fantastisk kappa, undrar var den finns? ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg