I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha som en godisbutik för hudvårdsfrälsta.

 

 

Ja ni vet ju vid det här laget att jag älskar hudvård, och jag har skrivit om Skincity många gånger genom åren. ÄLSKAR deras gigantiska utbud av både hudvård och makeup, och nu kan jag dela en rabattkod som ger 20% på allt till ord pris där inne!

Koden emma20 ger 20% på allt till ord pris (ej presentkort) till och med den 14 februari!

Och det absolut bästa? Att om man nu inte riktigt vet vad man borde använda av alla dessa produkter som finns ute så kan man bara ta kort på sitt ansikte osminkat, svara på några frågor och sen få en lista med produkter utvalda för sig av en av deras 50 hudterapeuter. Så som att gå till en hudterapeut och få skräddarsydda varor – fast online!

Har använt den tjänsten flertal gånger både åt mig själv och folk i min närhet, och då fått produkter jag fastnat för som jag nog aldrig nånsin hade hittat själv annars. Så det är ett hett tips; om du inte vet var du ska börja: börja med att klicka på ”hudtest” HÄR .

Men, nu ska vi titta på lite godbitar.

 

 

 

By Terry har livets produkter som ni kanske förstått – och allt doftar gott. Alltså verkligen. Prick allt doftar ros (så hatar man ros ska man kanske titta på något annat märke, men jag älskar det). Här är några stapelprodukter:

 

 

 

  • Cellularose Brightening Cc Lumi-Serum Colour Control Radiance Elixir! Det skrev jag om för inte så längesen, om ni läste, som ett tips att köpa på rea/nedsatt? Sunny Flash är ett MÅSTE under sommaren. Nu har jag färgen Apricot Glow, den ger så mycket glow under sminket att jag mest lägger den nästan som en highlighter på kindben etc. Denna dunderlyxiga produkt finns HÄR.

 

 

  • Cellularose Moisturizing CC Cream! Perfekt produkt för dig som inte vill känna dig jättesminkad; bara lite mer utjämnad i färgen och sådär. Jag har färgen beige i den här. Den är lika rik på näring som en hudvårdsprodukt men du får även en utslätande, utjämnande effekt – du blir liksom sminkad utan att vara sminkad. Finns HÄR.

 

  • Ni har ju säkert inte missat By TerrysHyaluronic Hydra-Powder? Världens bästa setting puder – så närande att man även kan borsta på ett lager efter sin nattmask på natten för att liksom kapsla in allt det goda. Ska svepas på med stor borste och mattar ner huden direkt. Nu finns den även som tinted vail – jag har färgen Apricot Light. Ger ärligt talat ingen färg direkt (kanske om man tar en mycket mörkare ton) men med samma underbara egenskaper som originalet. Finns HÄR.
  • Och så vill jag slå ett slag för det här ansiktsvattnet; Baume De Rose; med rosenblad i. En fantastisk toner som känns så vansinnigt lyxig. Återfuktande, utjämnande och snällt. Finns HÄR.

Alla dessa produkter hade jag faktiskt hemma redan, så för samarbetet köpte jag bara en sak som jag ännu inte hade och väldigt gärna ville prova:

 

 

Elemis Milk Bath!

Alla vet ju att det där med att bada i mjölk ska vara riktigt bra grejer (plus att jag tycker det är så vackert med mjölkbad?!) och nu när det är kallt och regnigt och man ska vara inlåst tycker jag att det känns rimligt att man får kliva ner i ett varmt bad då och då och bara 100% slappna av. Djupt återfuktande och gör underverk på torr och känslig hud – kan tydligen även användas i hårbotten och som ansiktsrengöring? Denna produkt hittar man HÄR.

Men ja; inne hos Skincity hittar man allt man kan behöva och lite till, de har ett sortiment man drömmer om. Och kom ihåg att du helt kostnadsfritt kan få en skräddarsydd rutin av en av deras hudterapeuter om du nu är osäker eller har särskilda saker du vill jobba med i huden.

Och koden emma20 ger 20% på allt till ord pris (ej presentkort) till och med den 14 februari!

Hoppas ni hittar gamla och nya favoriter <3

Reklam SKINCITY

2 kommentarer till “Att ha som en godisbutik för hudvårdsfrälsta.

  1. Håller med, Skincity har allt, nästan…. Saknar dr Jart’s produkter. Dessa började jag med efter tips från dig. Passar min hy perfekt!

  2. Gillar också Skincity produkter!
    Jättesnyggt armband på armbandsuret, vad är det för märke?
    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg