I annonssamarbete med CELLBES

Att vara marin!

 

Det finns få saker så sommarklassiskt som marint, eller hur?

Blå-vit-randiga stickade tröjor eller långärmade t-shirts, marinblå chinos, sånt. Det går aldrig ur tiden på något vis, blir aldrig omodernt, funkar alltid från vår till sensommar och finns få saker som passar så bra till en sommarbränna som just det.

Och här är just en sån sommarklassiker jag hittat hos Cellbes! Och den här gången har jag även en kod åt er – koden EL30FF ger 30% på allt till ord pris (och fri frakt) bara idag!

Men nu ska vi kika närmare på plaggen:

 

 

 

Lite prassligare, casual byxa i marinblått hittar man HÄR. Med skön resår i midjan också, ingen såndär hård eller stram linning.

Har min vanliga storlek i dessa (Cellbes är generellt väldigt duktiga på att ha ”riktiga” storlekar i sina kläder; inte som en del andra butiker där man inte vet om ens vanliga storlek kommer vara pytteliten eller jättestor när man får den).

 

 

 

Klassisk, randig tröja som går att ha till precis allt hittar man HÄR.

En riktig sommarkvällströja, inte sant?

 

 

 

Snart är vi där, då vi har lite sommarfärg och går på bryggor utan jacka <3

Och i vanlig ordning finns både tröjan och byxorna i storlek 34-64 – att ha randig tröja och mjuka byxor har ju ingen storlek, inget mode har en storlek om ni frågar mig och bör heller inte delas in i ”avdelningar” med helt annorlunda tyger, färger och modeller. Och det måste jag berömma Cellbes för; att de inte gör den avdelningen.

Och kom ihåg! koden EL30FF ger 30% på allt till ord pris (och fri frakt) bara idag!

Alla vårnyheter hittar ni HÄR.

Nu får det väldigt gärna bli varmare, hörni.

Reklam för CELLBES

 

1 kommentar till “Att vara marin!

  1. Så galet snygg, kläder och presentationen <3 Jag älskar också tröjor , byxor. Stort tack för tipset, ni träffar mina smaklökarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg