Att ha vår inne.

 

Ja men det är såhär man får göra; skapa vår inne. Ett fång med spretiga, pastelliga blommor som står sig en mindre evighet om som nästan kan vara självplockade (eller ja; ser ut så, svårt att hitta eucalyptus på en äng kanske) och som påmineer om att det vänder. Särskilt när solen ligger in genom fönstret – även om den nu för tiden har ett nästan vasst ljus som visar prick varje dammkorn och får en att uppgivet sucka och dra fram dammsugaren.

Men; jag funderar på en helg på Falkenberg Strandbad faktiskt? Bara två dagar vid havet, lite spa, god mat och avkoppling. Skulle inte det vara något? Lagom långt bort men ändå omväxling, och ett litet break nu när regnet öser ner och vindarna är obevekliga. Falkenberg Strandbad är ju så himla fint och det var åratal sen sist, så nog kan det vara på tiden.

Men; idag vankas intervjuer på jobbet, jag längtar efter kanelbullar från bageriet och nästa vecka är det som sagt sportlov vilket innebär två lediga barn och allehanda aktiviteter som ska planeras in. Heh.

Mot torsdagen!

Nu kör vi.

 

3 kommentarer till “Att ha vår inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg