I annonssamarbete med HITACHI ENERGY

Att värdesätta.

 

 

Som jag redan sagt är jag så lyckligt lottad att jag har ett jobb där mina värderingar smälter in alldeles sömlöst, där jag inte behöver kompromissa med mina personliga värderingar på en daglig basis. Och just nu är det i många branscher arbetstagarnas marknad vilket gör att en del har möjlighet att på riktigt välja företaget de arbetar för och inte bara vilket jobb de tar.

 

 

 

 

Man säger alltså att 2030 kommer behovet av ingenjörer vara dubbelt så stort som antalet det finns, vilket såklart gör ingenjörerna till de som kan välja och vraka. Och det ska man göra om man har möjlighet, för att det man själv står för inte ska behöva kompromissas med bara för att man samtidigt är anställd för att göra ett jobb.

Är du ingenjör med en passion för att göra skillnad? Ta en titt på Hitachi Energy. De har över 90 olika nationaliteter anställda och det finns mängder av möjligheter att arbeta på olika platser i världen, och framförallt har du chansen att arbeta med att hjälpa samhällen och människorna i dessa få en bättre vardag. Förutom att fokusera på teknik som främjar hållbar energi (och arbeta med lösningar att få el till de områden som behöver den mest) är en av deras grundpelare just värderingar och hur de ska kunna vara i samklang med det man gör.

Mer om Hitachi Energy kan du läsa HÄR.

Kanske är det där du tar ditt nästa karriärskliv?

Reklam HITACHI ENERGY

6 kommentarer till “Att värdesätta.

    1. Du frågade senast 26 september ”Lisel” och likadant 21 mars 2021 ”Minna” och jag kan inte för mitt liv begripa att du fortfarande – efter ett år, är lika intresserad. Tre gånger på 12 månader, under tre olika namn? Nej, det är vi inte. Är du?

    2. Bara för att man är inbjuden att följa EN LITEN DEL av Emmas liv via bloggen så betyder det definitivt inte att man kan ta sig friheten att vara så j*vla fräck och fråga något sånt. Vad har du med saken att göra? Jag har följt Emmas blogg nästan sen start och det är en del av min dagliga rutin att kika in här och ibland får jag för mig att jag nästan ”känner” Emma. Men bara för det så har vi som läsare ingen som helst rätt att tränga oss på och snoka i en bloggares privatliv. Lär dig vett och etikett och fortsätt att njuta av inspo, vackra bilder och kloka ord.

  1. Gosh , what hapoens her???? Please share more respect to others and their private livet.
    Back to the wonderful post here. Emma , Jag gör balansgången nu och säger att det är ett viktigt ämne. Älskar bilder och inlägget . Tusen tack för en superflott reklam! ❤️🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg