Att vara de finaste vänner.

 

Alltså.

Noah och Bastionen? Vänner för livet.

Bastionen har ju visat sig vara typ världens bästa katt som mer än gärna blir kelad och som vill vara med på allt från gaming till tv-tittande, men att hon och Noah skulle finna varandra så intensivt det hade man kanske inte räknat med. De är mer eller mindre oskiljaktiga.

De leker tillsammans; Noah springer runt med en fladdrande fisk eller ett snöre med prassliga bollar på eller gud vet vad och skrattar så han kiknar åt Bastionens jagande, de leker kurragömma ihop, hon sover under hans tröja när han ser på YouTube i Togon, han bär henne runt som om hon vore en kung, han ger henne mat och de vilar tillsammans i soffan – hon så högt spinnande att det vibrerar i soffkuddarna. Han genuint älskar denna katt och är så mån om henne att man blir alldeles rörd. Och Spöket har börjat vänja sig nu och tycker att katten är mindre läskig (förutom när Bastionen inte kommer ihåg att Spöket knappast är på lekhumör ännu och hon gör en såndär flygande kattattack från under bordet för att sätta igång nån ball lek – Spöket blir vansinnigt äcklad/överraskad skriker av skräck och sen är det Norensk tumult några minuter innan det lugnar ner sig igen), Prosten har inte ätit upp henen ännu och Haggis – ja Haggis skiter ju i vilket. Som ni vet.

Idag strålar solen in igen och gör hemmet nästan svettigt varmt, fönster står på liten glänt och man kan nästan luras att tro att det är en aning vår.

Inte mig emot.

Det är bara av med tjocktröjan, njuta och fortsätta att förundras över hur en katt och en pojke kan älska varandra så innerligt.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att vara de finaste vänner.

 1. Det märkligaste tycker jag är att ni redan har så många djur, med olika personligheter, men att det är denna sist inkomna individ som fångar hans hjärta. Mera vanligt är väl att en familj skaffar ETT djur och barnet bondar djupt, det är mer förståeligt. Så intressant är vad som skiljer sig åt, om det är att katten mycket tydligare än de övriga djuren söker upp Noah, eller vad det beror på. Eller att han helt enkelt är en ”kattmänniska”.

  1. Ja men eller hur? Nyhetens behag funkar ju alltid, men den här gången är han riktigt djupt förälskad. Han har ju ett starkt band med Spöket också, hon har ju alltid varit nära honom, men det är ngt med den här katten och den pojken som klickar. Jag tror det är att hon är så aktiv i att söka upp honom, att hon lägger sig i hans knä, att hon jamar efter honom – han känner sig såklart uppskattad och behövd. Att hon är en liten bebis som samtidigt är så social och kelsjuk? Kanske. Eller så är han bara kattmänniska, eller så är det bara deras personligheter som klickar.

 2. Så damn it söta båda två. Dela tusentals hjärtan till Noah och Bastionen , bästa vänner för livet,- också till dej ❤️❤️ Gullig inlägg & bilder ♥️ Ha superkano. dag..

 3. Åh visst är det mysigt med katt, vi har precis skaffat oss en liten kattunge som är väldigt älskad här hemma. Dock undrar jag hur vi ska göra i sommar om man vill dra till svärföräldrarna en helg.
  Förmodligen får hon åka med. Vi försöker öva henne på att åka i bur osv.
  Hur gör ni när ni åker till drömmen, tänker ni att katten får åka med resten av familjen eller skaffar ni kattvakt?

  1. Är det bara en fredag till söndag har vi nog kattvakt, men längre än så ska hon självklart med 🙂 Precis som kaninerna. Oftast är vi ju borta torsdag till söndag eller längre, så räknar med att hon är med alla gånger mer eller mindre.

   1. Vi kommer nog göra lika. Jag är ju så rädd av mig bara, rädd att hon inte ska känna igen sig bli rädd och springa bort. Men men. Det löser sig säkert.

    1. En bra och viktig sak med katter är att om man tar med den till ett nytt ställe, tex landet, att den får vara inne några dygn, så den vet att det är hemma först, sen att den får vara med ute kortare stunder med sällskap, då brukar det gå bra 🥰
     Om det är en katt som går ute såklart. Å man får vänta ett tag innan man släpper ut dem, så de hinner blir lite äldre ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *