Att ha söndag!

 

Sööööndag!

Och kaninungarna har öppnat ögonen och börjat ta sig ur bolådan, så det är inte en lugn stund (särskilt inte för stackars Babba) och det är ledigt och sol och vardagsrummet har fått fransiga tulpaner i sin vas. Fint <3

Jag var i Köpenhamn igår och fotade åt Majas Cottage och det blev så tydligt hur mycket vinden gör för temperaturen? Där var det snudd på varmt på gatorna på väg mot location för solen gassade och ingen vid fanns att känna, och för en liten stund kändes det nästan som om man var i Paris. De vingliga gatorna, blomsteraffärerna som ställt ut sina blommor, små caféer eller barer precis överallt; det skulle nästan kunnat vara en promenad runt Pigalle. Även om Pigalle är Pigalle och aldrig egentligen kan jämföras med något annat.

Idag är tyvärr Leo sjuk med öroninflammation stackaren, så det blir att jobba hemma imorgon för någon skola lär det inte vara tal om och jag håller alla tummar jag har för att trumhinnan inte ska spricka igen så han behöver gå på penicillin. Han hade ju så OTROLIGT mycket problem med öronen som liten och inte förrän han fick rör blev det bättre, och det sista röret opererades ju ut nu för typ ett år sen. Nu har vi liksom vant oss vid att han inte har problem med öronen längre, så minsta lilla sånt kastar en tillbaka till alla lördagsturer till den jouröppna vårdcentralen, till specialistläkaren varannan månad och alla dessa penicillinkurer som gjorde att hela han doftade Kåvepenin tillslut.

Men; hoppas på snabb bättring. DEt är ju trots allt söndag, och igår kunde jag nästan tro att jag var i Paris.

4 kommentarer till “Att ha söndag!

  1. Hade ni mycket/många djur när du var liten? Är så imponerad över att du ”vågar” skaffa både så många men också så många olika arter liksom. En annan sladdade precis katt över ca ett års noga vägande fram och tillbaka (nu är vi förmodligen onödigt försiktiga och framförallt inte vana av oss)

    1. Hahahaha japp kommer från min mamma! Hade all världens djur när jag växte upp, hon var en sån som åkte och spontanköpte en ponny åt mig när vi var i sommarstugan på sommarlovet, så fick den gå i trädgården tills vi åkte hem 🙂 Har haft allt från råttor till änder till kennel och arabiska fullblod.

  2. Bli frisk snart Leo. Hoppas han mår bättre snar? Det är underbart att höra att Köpenhamnsturnén var en bit av Paris <3

  3. Stackars Leo. Har själv varit öronbarn och har en historia med rör, penicillin, sömnlösa nätter osv. Och det enda som hjälpte var influensavaccinet jag började ta vid tretton när båda trumhinnorna ännu sprack. Poängen är ett stort medlidande från min sida och en förhoppning om att det löser sig för er skull, för öronen de kan vara ett litet helvete de! Eller stort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg