Att ha gjort Köpenhamn också.

 

Ja som ni vet var jag i Köpenhamn i lördags och fotade, och vädret var med oss (dock inte antalet människor – herregud vad folk det var haha) och det var skönt att få komma iväg lite om så bara för jobb och över bron. Bara att åka till Köpenhamn känns ju fortfarande lite knasigt?

Varje gång jag är där slår det mig hur fantastiskt duktiga danskarna är på design? Allt från mode till inredning och blommor; det är en njutning att se skyltfönster och butiker och blomsterstånd och vansinnigt välklädda danskor, och det var ju just från danskorna jag fick infallet att köpa den där overallen jag sen levt i fram till nu. Nu börjar det bli för varmt för den – vilket är ett välkommet tecken. För varmt = vår. Men jag skulle så hemskt gärna ta mig en helg i Helsingborg/Helsingör – åka ner en torsdag till Helsingborg och sen över till Helsingör på lördagen för övernattning. Weekend, fast nästan hemma. Får bli när allt på djurfronten lugnat ner sig lite, heh. Just nu är jag alldeles för mammig för att lämna kaninbebisar (ja det är rubbat, jag vet).

Idag ska pojkarna på sin keramikkurs vilket de längtar otroligt efter (visade sig att Leo var lika pepp på keramik som Noah så nu går de varje onsdag på kurs och på lördag har de en extra privatsession) och jag längtar nästan lika mycket för de har gjort så himla fina saker? En liten vas med vackra former, tallrikar, dekorationer – sånt som man knappt kan vänta på att få hem. Och ja; massören kommer idag! Massör en gång i veckan är en sak jag bestämde att unna mig i höstas eftersom min rygg är så himla trasig och vad det ger för min rörlighet är så värt, så att ha honom komma varje onsdag är den största guldkant man kan tänka sig. Slår hjälp med städning alla dagar i veckan för mig.

Men ja, det är vår onsdag det. Massage, keramik och en vårsol som får en dansk overall att hamna i vintergarderobens mörka gömmor.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha gjort Köpenhamn också.

  1. Det är trevligt att pojkarna älskar sin nya kreativa hobby 🙂 Lika bra att du har så många hjälpande händer. Vilken typ av massage tar du! Jag gillar att älska hot stone.

    Haha ja med danskarna, men det är bara i Köpenhamn. Kör högt till Danmark, lantlig. Där jag är (Sæby) älskar folk badtofflor och badbyxor, joggingdräkter året runt. Det är inga fashion accenter att hitta. Jag tycker det är okej and so lovely ❤️

  2. Djur är fantastiskt! Sen utöver design är de så snygga också!
    Å aldrug sett en dålig dans serie el film heller 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *