Att titta in och säga hej!

 

Men hej fredag?!

Veckan gick i raketfart och jag vet inte hur det är hos er – men hur ljuvlig har inte Mars varit i år? Känns som om vi har haft varm, strålande sol varje dag nu i nästan två veckor – sådär att jackan är öppen och inga handskar behövs och pojkarna inte ens tar mössa till skolan. Jag hoppas och tror att det betyder att sommaren kommer bli fantastisk i år?

Vi säger så.

 

 

För er som vill äta lunch i Ystad måste jag slå ett slag för Graffiti igen. Där kan man blanda ihop sin egen tallrik med prick allt man tycker om och lite till (eller så klart äta bakad potatis om man nu hellre vill det) och såhär ser min standard ut – räkor, rostad grönkål, rödbetor, sötpotatis, picklade morötter, fetaost, avokado och jalapenos, kombinerat med en ingefära/chili-dressing. Helvete vad gott.

Idag är det disco i skolan för båda pojkarna så det blir lite skytteltrafik (Noahs årskurs först och sen 30 min efter deras disco slutat tar Leos disco vid), Noah vill ha kostym på sig och båda ska såklart fixa håret och göra sig fancy, så det blir fullt upp med festkommittén här hemma skulle jag tro. Och det var dags att beställa sneakers till dom; ett annat tvärsäkert vårtecken! Jag kan knappt fatta att Leo bara har en storlek mindre än mig i skor? Han är 10. Helt sjukt.

Men ja; ville titta in och önska fin fredag och hoppas att solen skiner på er också.

Det behöver vi allihop.

 

4 kommentarer till “Att titta in och säga hej!

  1. Trevlig helg! Nostalgin över egna discon med Spice Girls och klassiska balladerna och väntan på att rätt pojke skulle bjuda upp 😆

  2. Gosh, I thought I had already leave a feedback here. i’m getting old 🤣 I‘m so sorry Emma. Anyway.

    Jag älskar din bild med utsikten över Ystaad. Precis som du älskar jag det speciella ljuset på morgonen och kvällen. Det är verkligen skönt att känna livet igen. Trevlig lördag på er. Tack för dessa vackra bilder och inlägg ☀️❤️😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg