I annonssamarbete med KAPPAHL

Att vara varm och följsam.

REKLAM FÖR KAPPAHL OCH DERAS VARUMÄRKE KAY/DAY

 

Aaaah; kay/day.

Detta märke av Kappahl som bara pumpar ut vackra, funktionella plagg i färger man inte kan motstå och som går att kombinera i en evighet. Varenda plagg jag har av kay/day är älskat och välanvänt; allt från linnepyjamasen till mjukisseten till leggings och tröjor. Jag älskar passform och känsla i plaggen och blir lika glad varje gång jag får en förfrågan att visa något nytt – för Ja! Det vill jag! och ja jag kommer leva i vad jag än hittar. Skulle kunna ha i princip hela garderoben bara kay/day om det var möjligt, och ni som redan har nåt plagg därifrån vet nog varför.

Och nu har jag någonting riktigt bra åt er; koden EMMA20 ger 20% på kay/day till och med 3 april!

Hela sortimentet finner du HÄR.

 

kay/day har även en sportkollektion som är f a n t a s t i s k. Robbade leggings med höööög och stadig midja och en träningstopp med långa armar och som är ”lagom” cropped (man visar inte för mycket) är prick vad jag gillar. Och så den fantastiska, varma västen som jag har till nästan allt – den är ett hett tips (kay/day generellt är ganska generösa i sina storlekar skulle jag säga).

Tightsen på bilderna hittar man HÄR, toppen HÄR och västen HÄR. Hela sportsortimentet finns HÄR.

Och kom ihåg; koden EMMA20 ger 20% på kay/day till och med 3 april.

Jag lovar; det är plagg att älska.

Reklam för  Kappahl och deras varumärke kay/day

1 kommentar till “Att vara varm och följsam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg