Att ha sitt livs första disco.

 

Och så var det disco i fredags!

Noahs första.

Det blev ju sådär med Covid; allting stannade av i två år – discon inkluderat – så de sakerna har han ju missat helt tyvärr. Leo hann med ett disco innan Covid kom iallafall, men nu var det alltså premiär för Noah och återpremiär för Leo! Noah hade mycket bestämt önskat sig en kostym, men eftersom det blir en födelsedagspresent (älskar att han önskar sig en kostym i den här åldern?! kostym och specifika kläder har han önskat) så grävde jag fram en kavaj åt honom och det gick lika bra, så han gjorde sig tjusig i kavaj, våriga sneakers och glitterväska. Stilmedveten får man väl säga.

(och ja – vita sneakers?! Förstår ni att det är den årstiden nu??? Visst man säger att chock-kylan ska komma i veckan men oavsett, det var tillräckligt varmt flera dagar för att handla nya vårskor).

Så i fredags var det alltså full discoruljans; först Noah 17:30-19:30 och sen Leo 20-22, så inte förrän halv elva var det sängdags och jag vet inte när jag var vaken så länge sist? Men pojkarna hade high life och det är det viktigaste, bara så sorgligt när det blir så tydligt hur mycket som försvann där under två år som de inte riktigt kan ta igen.

Men nu ska jag ta måndag med tanken på att den där chock-kylan gärna får hoppa över oss, och om den inte gör det är det ändå bara drygt en månad till solsemester så det ska vi nog fixa ändå <3

 

2 kommentarer till “Att ha sitt livs första disco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg