Att ta sig ut.

 

Ibland är det fint att ta sig ut ett litet tag,

sitta ner och äta och ta ett glas bubbel och skratta och ha lördag en liten stund. Finns ju inte SÅ många ställen i Ystad den här tiden på året som jag kan påa så mycket för, men som ni vet startade jag ju förra sommaren uppdraget att testa i princip alla restauranger som har mat som ändå tilltalar (inte så lönt för mig att testa en husmanskost-restaurang eftersom jag har väldigt svårt för just husman).

Hittills leder ju Bakfickan, Marinan, Sushinu, Port. De är riktigt bra, beroende på vad man är sugen på. Thai Corner gör väldigt bra thai också, de ska vi inte glömma.

 

 

 

Igår blev det en poké bowl på Grändens mat!

Jag är väldigt glad i bowls generellt och har ätit lunch på Gränden innan (hej fisksoppa) men aldrig testat en bowl därifrån. Den var SUPERGOD och rekommenderas varmt, dock vet jag inte om jag var så superförtjust i själva innemiljön men man kan ju inte få allt. Dessutom är det kanske inte inne man förknoppar Gränden med eftersom de även har det här:

 

 

 

En så himla mysig innergård som känns som ett måste en sommarkväll när man inte längre fryser häcken av sig och inte längre vågar boka tid för däckbyte eftersom man inte har en aning om ifall det ska snöa imorgon eller vara femton grader plus.

Men ja; tips för er som ska till Ystad i sommar; sväng förbi Grändens innergård, slå er ner och mumsa en bowl vetja! Och köttbullar finns till barnen (eller vilken annan rätt på menyn går att få i barnstorlek) så alla blir nöjda.

Nu ska jag fortsätta söndag med att vika tvätt, heh.

Sånt man också måste göra, ni vet.

 

2 kommentarer till “Att ta sig ut.

  1. Helt fantastiskt stället 😍Allt ser så mysigt ut , så mums. Du ser så extremt galet awesome. Liker din eleganta outfiten 🌹👏

  2. Det såg mysigt ut! 🥰

    Kommer ni bo kvar i lägenhet och typ endast ha kvar drömmen som husboende? Eller letar ni aktivt nytt hus?
    Lägenheten ni har nu känns också urmysig.
    Skulle älska och bo i Ystad 🥰 i hus vid havet..men den drömmen är inte inom räckhåll ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg