I annonssamarbete med SKINCITY

Att ge 20% hos Skincity!

REKLAM SKINCITY

 

 

Oooooh, en färsk leverans Skincity-godis!

Jag har handlar från Skincity i flera år och blir fortfarande lika pepp när paketet dyker upp, för jag vet att det kommer innehålla hudvård jag längtat efter och fyller på med. I början använde jag deras Hudtest för att få förslag på en skräddarsydd plan från en av deras hudterapeuter, och många av de produkter jag testade i starten hänger fortfarande kvar som favoriter – så det är ett tips om du är lite osäker på var du ska börja eller vad du behöver. Gör deras hudtest HÄR, få förslag av en hudterapeut och starta där helt enkelt (och ja, testet är kostnadsfritt).

Och oavsett om du är ute efter gamla favoriter eller vill testa något nytt har jag en kod åt dig; koden EMMA20 ger 20% hos Skincity, på allt till ord pris utom presentkort, till och med 12/4! (Det är redan 15% hos Skincity i helgen, men min kod ger alltså mer rabatt och tar ut den andra).

Men nu ska vi se vad jag fyllde på med sist:

 

 

 

Mmmmm, låda.

Med ett nytt set ansiktshanddukar också! Tycker de är så bra att ha i badrummet efter rengöring, så man har dedikerade till ansiktet. Finns HÄR.

 

 

 

Kiehl’s är ett märke jag fastnat ganska mycket för senaste året – jag tycker att de har roliga, effektiva produkter som fortfarande känns snälla mot min hud – jag som är känslig. Denna Calendula Foaming Wash är en mild och lugnande ansiktsrengöring som jag tycker passar strålande med min Foreo eftersom den löddrar mjukt. Ett tips för dig som vill ha en löddrig, snäll rengöring som inte torkar ut för mycket men fortfarande rengör ordentligt.

Finns HÄR.

 

 

Midnight Recovery Concentrate är en ansiktolja med lavendel som jag ÄLSKAR!

Jag har denna på natten (som serum under min nattcreme eller själv) och C-vitamin som serum på dagen. Den här oljan är också från Kiehl’s och jämnar verkligen ut huden på något vis? Tycker man ser en enorm skillnad varje morgon man vaknar (första gången jag testade denna blev jag så hooked att jag köpte en till Gela också när jag var på Mallis – och då förstår ni; man ger ju bara bort saker man själv tycker är svinbra).

Hittas HÄR.

Och så sista saken:

 

 

 

Livets badskum! Även om det känns lite fel att kalla det ”badskum”, det är mer ”badnjutning”.

Laura Mercier gör de cremigaste, mjukaste badprodukterna när min vill ha riktig dekadens och Noah älskar dessa, såklart även mycket på grund av den roliga lilla honungssnurran man får med. Detta Honey Bath innehåller sheasmör och vaniljextrakt, och det är som att bada i nån juicy efterrätt. doftar fantastiskt. Den hittas HÄR.

Och det var vad som fanns i lådan den här gången.

Glöm inte bort koden; EMMA20 ger 20% på allt (kan ej kombineras med andra erbjudanden) utom presentkort till och med 12/4! Och som sagt; är ni inne i helgen är det redan rabatt på sidan, men då tar min kod ”ut” den rabatten och ger alltså mer.

Mycket nöje får man väl säga; för Skincity är just det.

Ett hudvårdsälskande nöje.

Reklam för SKINCITY

 

2 kommentarer till “Att ge 20% hos Skincity!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg