Att satsa på 2 dagars påsk-maxande.

 

Åh.

Hur fantastisk?

På bilden ser ni Bjuv – en av Bosses ungar som är 14 dagar idag och har öppnat ögonen och staplar runt och kisar mot världen. Vi åker ju på semester om ca 3 veckor och jag får lite frågor om hur jag gör med djuren då, och vi har helt enkelt en tjej som kommer och bor här under tiden vi är borta och tar hand om kaninerna, hundarna och katten. Den absolut skönaste lösningen för ett matte-hjärta; att inte behöva lämna in allihop på nåt djurhotell, utan veta att alla får vara kvar hemma och tas om han av någon de känner.

Men än så länge ingen semester – dock påskledighet!

Har försökt njuta maximalt, blev förkyld såklart dag ett men det är inte så mycket att göra åt och vi har fått in en hel del mysiga saker ändå. Idag ska vi ut på äventyr och imorgon är det tvättdag men förutom att bara tvätta planeras det restaurangbesök och en möjlighet att få vara ute. Våren kom ju tillbaka i fredags eftermiddag och jag har njutit som en jäkla katt av sol; suttit på Marinan i lä och fått ta av mig kappan för att solen hettade så mycket. När hände det sist, liksom?! U n d e r b a r t.

Men nu ska pojkar kläs på och en energidryck öppnas och två sista dagars ledighet påbörjas.

Herregud vad den här långhelgen var välbehövlig!

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att satsa på 2 dagars påsk-maxande.

  1. Efter att ha bott 1 mil från Bjuv i 19 år är det lite märklig känsla att en plats som är så totalt ogullig är namne med en sån urgullig varelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.